Sfeerimpressie

Bekijk foto's van voorgaande festivals en lees ervaringen van andere deelnemers.

[2019] Drie verhalen geven een indruk van de sfeer van het festival: 

Dromen met Ogen Open, door Maaike van Poelje

Ik zie meteen dat het geen festivalgangers zijn, door Jolande van Bokhorst

Het jaagsysteem, door Jolande van Bokhorst

[2018] Wil je de woorden gesproken door Henkjan de Blaauw tijdens de openings- en sluitingceremonie teruglezen? Klik hier 

Enerverend festival

Het is voor mij een enerverend festival geweest waarin ik weer (andere) mensen heb leren kennen die voor mij op het juiste moment (even) in mijn leven kwamen en die mijn persoonlijke ontwikkeling weer een stimulans (of zelfs een boost) hebben gegeven. Ik ben daar nog steeds dagelijks bewust van en dankbaar voor. Ik heb bij het punt "algemeen / organisatie" een positieve indruk overgehouden. Op mijn vraag via email kreeg ik een duidelijk antwoord en het programmaboekje was helder. Ik was snel met reserveren en heb alles wat ik wilde doen ook kunnen doen.

Prachtige plek

Wat een prachtige plek is Ecolonie! Echt heerlijk vertoeven daar… Mijn doel voor het festival was het samenzijn met mijn zoontje op een plek waar het fijn is, tussen mensen waar het fijn is en waar het gemakkelijk contact maken is. Dat is helemaal goed gekomen. Ik heb genoten van de camping en gasten, het gezamenlijk eten en zijn. Het eten was heerlijk! Echt elke dag weer een feestje. En natuurlijk een groot cadeau om maar te hoeven aansluiten. Een week niet koken. Super.

Eenheid 

Hierbij wil ik jullie van harte bedanken voor de fantastische week van het Festival, die jullie zo perfect hebben voorbereid. Wat een prachtige locatie! Het liefst zou ik blijven wonen! Wat een eenheid met de natuur! Hoe goed en anders je je meteen kunt voelen in deze omgeving! Uiteraard ook door het welkom, de openheid, en de inzet van alle medewerkers! 
Het eten was geweldig, petje af, voor zoveel mensen!

Aanbod

Ik was aan de late kant met inschrijven en had niet veel keuze, maar het aanbod was dan ook enorm uitgebreid. Ik kon helaas niet mee trance dansen. Toen ben ik de Gouden Driehoek alleen gaan lopen, heb mijn vragen gesteld aan de spirits van de plek. Heb mijn intuïtie gevolgd, in het meer gezwommen, antwoorden gekregen en de kracht van Forge Neuf gevoeld. Jij krijgt toch wat je vraagt en nodig hebt.

Had het idee 3 weken weggeweest te zijn

Hoi allemaal, Mijn ervaring van het festival. Heerlijk 'traag'. Had het idee 3 weken weggeweest te zijn. Verdieping met andere mensen, je had de hele week de tijd mensen te leren kennen. Inderdaad zoals jullie beschrijven heb ik het ook ervaren.

Gouden greep

Ik was nog niet eerder op Eigentijds geweest. Wel op andere vergelijkbare festivals. Ik vond met name de plek, Ecolonie, fenomenaal. Een gouden greep om daar zo'n festival te organiseren. Ik heb ontzettend veel mooie energie daar gevoeld. Eten: natuurlijk super dat er voor zo' n grote groep gekookt wordt. Alle respect daarvoor. Mijn overheersende gevoel was uiteindelijk dat ik echt wat bijzonders heb beleefd en ook gegroeid ben in mijn ontwikkeling. Mede door jullie mogelijk gemaakt. Bedankt daarvoor! Alle goeds en hopelijk tot een volgend festival.

Lees nog meer reacties van deelnemers