Smakelijk biologisch eten

ECOlonie staat er om bekend dat er zeer smakelijk en gevarieerd biologische voedsel op tafel komt. Die goede gewoonte wordt natuurlijk voortgezet tijdens het Eigentijds Festival. Groentes, kruiden, graan, brood en zuivelproducten van eigen terrein dragen daar aan bij. Daarom alleen al zou je naar het Eigentijds Festival gaan!

 

Eigentijdse Keuken - ook 100% biologisch, dat is logisch

"Het eten is zo geweldig lekker, dit heeft mij heel erg aangenaam verrast. Ik heb het er nog wel eens over :-)" 

"Wat was het eten LEKKER!! "

"Het eten vond ik heeeeerlijk (dus de kok mag volgende keer van mij zo weer aan de slag ;-)"

Tot zover een paar van de zeer positieve reacties op de Eigentijdse Keuken maaltijden tijdens het Eigentijds Festival. Ook dit jaar worden de gerechten uit de Eigentijdse Keuken bereidt door professionele koks van ECOlonie. De gerechten zijn, op enkele visgerechten na, allemaal vegetarisch. Ook kun je veganistische (zonder dierlijke eiwitten) en dieet-maaltijden (gluten-, koemelk- en suikervrij) bestellen.

Menu Eigentijdse Keuken » 

Reserveren of ter plaatse bestellen

Voor de Eigentijdse Keuken geef je je vóór het festival op, net als voor je deelname aan het festival zelf. Je kunt kiezen uit de Festival Voordeel Combinatie, waarbij je ontbijt, lunch en warme maaltijd voor een voordelig tarief besteld. Ook kun je alleen kiezen voor ontbijt, lunch en/of een warme maaltijd. Losse maaltijden zijn ter plaatse een dag van te voren te bestellen. 

Je kunt de Festival Voordeel Combinatie en andere maaltijd-combinaties ook reserveren voor personen (kinderen en/of volwassenen) die wel meekomen en verblijven op ECOlonie, maar niet deelnemen aan het festival.

De maaltijden kun je tegelijk met je inschrijving reserven. Ook kun je nadat je bent ingeschreven nog maaltijden reserveren via:

Klik hier voor het reserveringsformulier »

Verdere informatie

Belangstellenden voor een veganistisch of dieetmenu kunnen dit kenbaar maken via: maaltijdreservering@eigentijdsfestival.nl.

Je maaltijdbandje ontvang je bij aankomst op het festival. 

Met vragen over de maaltijden kun je contact met ons opnemen. 

Eetcafé De Orangerie

Behalve dat je gebruik kunt maken van de hiernaast genoemde service van de Eigentijdse Keuken, kun je op het festivalterrein terecht bij eetcafé De Orangerie. Wereld beroemd bij de gasten die al jaren op ECOlonie komen. Het is een gezellige ontmoetingsplek met terras, waar je heerlijk kunt zitten en genieten van alle lekkernijen of spontane muziekuitingen.

We serveren er lekkere snacks, salades, gebak, koffie en thee waarvan vele ingrediënten uit eigen groenten- en kruidentuin of kaasmakerij komen. Daarnaast verkopen we zelfgemaakt roomijs, verse soep, frisdranken, friet, pizza en nog veel meer.

Biologische winkel 

Op het terrein is een zeer ruime biologische winkel waar je alle ingrediënten voor een eigen gemaakt ontbijt, lunch of maaltijd kunt vinden.  Met iedere dag vers gebakken brood, verse groenten en fruit en eigen gemaakte zuivel zoals melk, yoghurt, panir en kaas. Je kunt er ook terecht voor onze Oikos-verzorgingsproducten, boeken, cadeau's, kaarten, etc.