Menu Eigentijdse Keuken

ECOlonie staat er om bekend dat er zeer smakelijk en gevarieerd biologische voedsel op tafel komt. Die goede gewoonte wordt natuurlijk voortgezet tijdens het Eigentijds Festival. Groentes, kruiden, graan, brood en zuivelproducten van eigen terrein dragen daar natuurlijk aan bij. Daarom alleen al zou je naar het Eigentijds Festival gaan!

Door gebruik te maken van de Eigentijdse Keuken houd je zoveel mogelijk tijd voor jezelf over. Gerechten uit de Eigentijdse Keuken worden bereid door professionele koks van ECOlonie. De gerechten zijn, op een enkel visgerechten na, allemaal vegetarisch. 

De maaltijden kun je tegelijk met je inschrijving reserven. Ook kun je nadat je bent ingeschreven nog maaltijden reserveren via de button hieronder. 

Klik hier voor het reserveringsformulier »

 

Het Eigentijdse Keuken menu - 100% biologisch

Ontbijt

(zondag 26 juni t/m

zaterdag 2 juli)

  • Biologisch bruin en stokbrood
  • Biologische yoghurt
  • Muesli en cornflakes
  • Diverse soorten kaas
  • Zoetwaren
  • Fruit
  • Om de dag een gekookt of gebakken ei
  • Koffie, thee, melk

Lunch

(zondag 26 juni t/m

vrijdag 1 juli)

  • Biologisch bruin en stokbrood
  • Diverse soorten kaas
  • Zoetwaren
  • Fruit
  • Soep
  • Warme hap
    (groentekroket, kaassoufflé)
  • Om de dag een gekookt of gebakken ei
  • Melk, koffie, thee

Warme maaltijd 

Zaterdag 25 juni

 

  • Aardappelpuree
  • Jus
  • Falafelballetjes
  • Wortel
  • Roergebakken andijvie
  • Dessert

Warme maaltijd 

Zondag 26 juni

  • Penne
  • Tomatensaus
  • Roergebakken courgette met paprika en champignon
    Geserveerd met olijven, kaas en pesto
  • Dessert

Warme maaltijd 

Maandag 27 juni

 
  • Gebakken aardappelen
  • Brocolli
  • Rode bietjes
  • Notenburger
  • Mayo
  • Dessert
 
 

Warme maaltijd 

Dinsdag 28 juni

 
  • Nasi
  • Boontjes
  • Panir a la Rinnie
  • Chinese kool
  • Fu yung ei
  • Geserveerd met pindasaus en atjar
  • Dessert
 
 

Warme maaltijd 

Woensdag 29 juni

 
  • Gekookte aardappelen
  • Gepofte champignons
  • Aubergine
  • Selder, ui
  • Gebakken kaassoufflé met saus
  • Dessert
 
 

Warme maaltijd 

Donderdag 20 juni

 
  • Couscous
  • Oven gegaarde venkel plakken met tijm
  • Spinazie
  • Aioli
  • Gefrituurde panir
  • Dessert
 
 

Warme maaltijd 

Vrijdag 1 juli

 
  • Frietjes
  • Bloemkool
  • Wortelen
  • Gesnipperde ui, mayo en ketchup
  • Gebakken vis
  • Dessert
 

 

Belangstellenden voor een veganistisch of dieetmenu kunnen dit kenbaar maken via: maaltijdreservering@eigentijdsfestival.nl.