Deelnemersprijs 2017

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Hieronder vind je de prijzen voor deelname aan het festival, de verblijfskosten op de camping en de prijzen voor accommodaties.

Deelnemersprijs

De basis deelnemersprijs voor een volwassene is: € 195,- (excl.verblijfskosten)

Als deelnemer heb je dan vrije toegang tot alle workshops en andere activiteiten gedurende de 6 dagen en 7 nachten van het festival. Dat is maar € 32,50,- per dag!

Jongeren van 13 t/m 16 jaar betalen € 100,- excl. verblijfskosten. Wanneer zij niet meedoen aan het festival betalen zij alleen de verblijfskosten voor de camping, lees verder

Kinderen van 4 t/m 12 jaar: voor hen is er geen programma. We verwijzen daarvoor naar het te houden Eigentijds Kinderfestival (www.eigentijdskinderfestival.nl) van 14 t/m 17 augustus 2017 op Ecolonie. Zij betalen alleen de verblijfskosten, lees verder

Kinderen van 0 t/m 3 jaar: voor hen is er een crêche. Per uur is de bijdrage € 3,-. 

Ter herinnering: de oude deelnemersprijs in Vierhouten voor 3 dagen was € 195,- inclusief verblijfskosten tent en caravan/camper. Omgerekend naar de 6 dagen (en 7 nachten) op dit festival zijn de prijsverschillen dan ook zeer groot in het voordeel van jou als deelnemer. Reiskosten kunnen zeer beperkt blijven als je gebruik maakt van ons carpool-systeem of de gezamenlijke busreizen. Kortom: dit festival wordt nauwelijks duurder maar duurt wel veel langer…..over duurzaamheid gesproken!

Volwassenen kortingsregeling

We bieden een kortingsregeling aan voor volwassenen met een minimum (gezins)inkomen of bijstandsuitkering. Je betaalt dan € 125 inclusief verblijfskosten. Als je van de regeling gebruik wilt maken vragen we je om vóór inschrijving te informeren naar de voorwaarden via info@eigentijdsfestival.nl.

Deelname voor halve week

Er zijn misschien situaties dat je niet een hele week kunt komen. In dat geval bieden we je de mogelijkheid om te komen op zaterdag 24 juni en te vertrekken op woensdagochtend 28 juni. Je neemt dan nog 3 volle dagen deel. Daarvoor betaal je € 140 deelname kosten en als je met een tent komt € 25 verblijfskosten en € 50 als je gebruik maakt van een camper of caravan. Het is niet mogelijk voor een halve week een bed in meerpersoons tent of kamer, of tent te huren. Mocht je die dagen overnachen bij een vriend(in), kennis of familielid, dan betaal je geen verblijfskosten. Wil je van dit aanbod gebruik maken laat ons dit dan weten via: info@eigentijdsfestival.nl. Wij laten je dan weten op welke wijze je je reservering kunt doen.

Schrijf je nu in!

Klik hier voor het inschrijfformulier

Verblijfskosten op de camping

De verblijfskosten (inclusief toeristen belasting e.d.) voor 7 nachten zijn: (aankomst op zaterdag 24 juni en vertrek op de zaterdag 1 juli):

  • Verblijf in eigen tent: € 45 voor 7 nachten (meer deelnemers in dezelfde tent betalen maar € 20 verblijfskosten – geef dit aan via het inschrijfformulier.)
  • Verblijf in eigen camper of caravan: € 85 voor 7 nachten (idem als hierboven) 

Stroomaansluiting voor camper en caravan is alleen mogelijk voor personen met medische indicatie (in overleg met de organisatie). 

Zijn er personen die wel meekomen en verblijven op de camping, maar niet deelnemen aan het festival? Je kunt ze via het inschrijfformulier aanmelden als niet-deelnemer. Zij betalen dan alleen verblijfskosten. Let op! Het is niet mogelijk om voor gezinsleden, partners of andere personen die niet deelnemen een bed in meerpersoons tent of kamer te reserveren. 

Accommodatieprijzen

Alle prijzen zijn inclusief verblijfskosten, toeristenbelasting e.d. Let op! Het aantal bedden en tenten is beperkt. 

  • 2-persoonstent  € 80 voor 7 nachten (een 2e persoon in dezelfde tent betaalt maar € 20 – geef dit aan via het inschrijfformulier).
  • Bed in ingerichte 4 persoons tent: € 115 voor 7 nachten. Je slaapt hierin met meedere personen. Linnengoed (dekbed, overtrek, kussen met sloop) huren kost € 15. 
  • Bed in meerpersoons kamer: € 150 voor 7 nachten.
  • Compleet ingerichte 5-persoons tent € 375 voor 7 nachten. (meer deelnemers in dezelfde tent betalen dit bedrag niet extra! – voorwaarde is wel dat je hierin verblijft met minimaal 3 en maximaal 5 personen.)

Niet deelnemen, wel mee?

Zijn er gezinsleden, partners of andere personen die wel meekomen en verblijven op de camping, maar niet deelnemen aan het festival? Je kunt ze via het inschrijfformulier aanmelden als niet-deelnemer. Een eventueel huisdier vermeld je bij de opmerkingen. Zij betalen dan alleen verblijfskosten. Let op! Het is niet mogelijk om voor gezinsleden, partners of andere personen die niet deelnemen een bed in meerpersoons tent of kamer te reserveren. Met huisdieren kun je ook niet in een meerpersoons tent of kamer verblijven.

De kosten voor 7 overnachtingen zijn:

 Prijs verblijf
Volwassenen € 33,80
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 16,80
Kinderen tot 4 jaar gratis
Huisdier € 17,50