Prijzen 2018


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Hieronder vind je de prijzen voor deelname aan het festival, de verblijfskosten, en ook de kosten voor het gebruik maken van de maaltijdservice en de busreis.

Verblijfskosten

De verblijfskosten zijn voor de hele week inclusief toeristenbelasting e.d. 

Verblijf in eigen tent  45 per tent
Verblijf in eigen camper of caravan  85 per caravan
Verblijf in tent, camper of caravan bij een andere deelnemer  20 per persoon
     
2-persoons huurtent  80 per tent
Verblijf in 2p huurtent bij een andere deelnemer  20 per persoon
     
Ingerichte 5-persoons huurtent  375 per tent
Verblijf in 5p huurtent bij een andere deelnemer* gratis  
     
Bed in ingerichte 4-persoons huurtent  115 per persoon
Bed in meerpersoons kamer  150 per persoon
     
     
Niet-deelnemers:    
Volwassene € 33,80 per persoon
Kinderen 4 t/m 12 jaar  16,80 per persoon
Kinderen tot 4 jaar gratis  
Huisdier  17,50  

* op voorwaarde dat je in de huurtent verblijft met minimaal 3 en maximaal 5 personen.

Niet deelnemen, maar wel mee?

Zijn er gezinsleden, partners of andere personen die wel meekomen en verblijven op de camping, maar niet deelnemen aan het festival? Je kunt ze via het inschrijfformulier aanmelden als niet-deelnemer. Zij betalen dan alleen de bovenstaande verblijfskosten voor de hele periode van het festival. 

Maaltijden

Festival Voordeel Combinatie

Kies je voor de Festival Voordeel Combinatie maaltijden, dan ontvang je alle maaltijden van zaterdagavond bij aankomst tot en met zaterdagochtend bij vertrek (inclusief lunchpakket).

Festival Voordeel Combinatie voor een volwassene:
€ 195.
 

Inclusief: 7x ontbijt, 7x lunch en 7x warme maaltijden, met 20% korting t.o.v. de losse maaltijden.

Combinaties of losse maaltijden

Kies je niet voor de Festival Voordeel Combinatie, omdat je niet alle maaltijden wilt, dan zijn er andere combinaties mogelijk. Bijvoorbeeld je kiest alleen voor alle 7 lunches, of alleen voor 7 warme maaltijden of een combinatie van de drie mogelijkheden.

Voor deze combinaties krijg je een korting van 15% t.o.v. de prijzen van de losse maaltijden. Losse maaltijden zijn ter plaatse een dag van te voren te bestellen.

 

Combinatie
(totaal)
 

1x Losse
maaltijd

Ontbijt  € 52,50 € 9,00
Lunch € 63,00 € 10,50
Warme maaltijd
€ 94,50 € 16,00

Kinderen t/m 12 jaar betalen 50% van het bedrag voor de combinatie- / losse maaltijden. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

Deelnemersprijs

De deelnemersprijs voor een volwassene is: € 210 
(excl.verblijfskosten)

Als deelnemer heb je dan vrije toegang tot alle workshops en andere activiteiten gedurende de 6 dagen en 7 nachten van het festival. Dat is maar € 35 per dag!

Jongeren van 13 t/m 16 jaar betalen € 100 excl. verblijfskosten.

Volwassenen kortingsregeling

We willen het festival graag betaalbaar houden voor iedereen. Daarom bieden we een kortingsregeling aan voor volwassenen met een minimum (gezins)inkomen of bijstandsuitkering. Graag horen we van jou:

  1. wat de achtergrond van je aanvraag is en
  2. wat je (aan korting) nodig hebt om je deelname aan het festival mogelijk te maken.

In overleg met jou werken we dan naar een persoonlijke tegemoetkoming. We gaan er overigens wel van uit dat je overnacht in je eigen tent of caravan, je eigen vervoer regelt of betaalt, en de maaltijden zelf kookt of ter plaatse koopt. Wil je van deze regeling gebruikmaken? Neem dan vóórdat je je inschrijft contact met ons op.

Deelname voor halve week

Er zijn misschien situaties dat je niet een hele week kunt komen. In dat geval bieden we je de mogelijkheid om te komen op zaterdag 30 juni en te vertrekken op woensdagochtend 4 juli. Je neemt dan nog 3 volle dagen deel. Daarvoor betaal je € 150 deelnamekosten en als je met een tent komt € 25 verblijfskosten en € 50 als je gebruik maakt van een camper of caravan. Het is niet mogelijk voor een halve week een bed in meerpersoons tent of kamer, of tent te huren. Mocht je die dagen overnachen bij een vriend(in), kennis of familielid, dan betaal je geen verblijfskosten. Wil je van dit aanbod gebruik maken? Neem dan contact met ons op. Wij laten je dan weten op welke wijze je je reservering kunt doen.

Busreis

De kosten voor een retour zijn: € 110 per persoon, dat is onafhankelijk van de leeftijd of opstapplaats.