Programma

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Tijdens het festival heb je de mogelijkheid om mee te doen aan een gevarieerd aantal activiteiten, waaronder workshops, lezingen, en overige algemene activiteiten zoals theater, dans, muziek en bijvoorbeeld stiltewandelingen e.d.


Het festivalprogramma is zo ingedeeld dat de workshops vooral plaatsvinden van zondag t/m dinsdag en donderdag en vrijdag. Op woensdag worden er vooral lezingen gehouden, is er markt en theater. Het programma geeft vanzelfsprekend alle ruimte (dat is het voordeel van 6 dagen er helemaal uit zijn) om ook tot jezelf te komen, een boek te lezen of de tijd te nemen om mede festivalbezoekers te ontmoeten.


Op basis van de voorkeuren van de deelnemers tot nu toe, vind je hier het definitieve festival (workshop) programma. Vanaf 1 juni kun je als deelnemer je inschrijven op de workshops; je ontvangt hiervoor een persoonlijke link. Op de website vind je vanaf die datum per workshop de dag, tijd en locatie waar deze gegeven wordt. Samen met het blokkenschema en de plattegrond krijg je een volledig overzicht over het festival programma.

 

Definitief programma

Algemeen programma Workshops Lezingen Individuele behandelingen Ceremonies