Flirten, hoe doe je dat en WAT DAN

Flirten, hoe doe je dat en WAT DAN
Flirten, hoe doe je dat en WAT DAN
Anneke Wittermans, Stichting Beweegreden en Diadans
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Op vrijersvoeten is opwindend en geeft vuur aan je leven. Flirten is voorzichtig een balletje opgooien, een oogje hebben op, leven in de brouwerij brengen. Luister naar je grens, neem de tijd om je lichaam en dat van de ander eindeloos te verkennen, zintuigen te verfijnen, lichaamssappen te laten spelen, zodat, wanneer je echt  klaar bent voor een verbinding,  je daar zelf voor kunt kiezen.

Vrijwillig, in overgave, in fijne afstemming, jezelf en de ander respecteren, de grenzen aangeven en de ruimte nemen voor je eigen timing. Raar dat jij en ik, zonder kennis over het lichaam onszelf overleveren in de handen van een ander, die ook niet is ingewijd. Luister naar de grens, neem de tijd en verken je lichaam en dat van de ander eindeloos.

Verfijn de zintuigen, laat lichaamssappen spelen, eer de genitaliën. Wees super kieskeurig met wie je je inlaat voor de coïtus, welke een heilige ruimte is, waar een andere dimensie woont, die zich toont als het klopt.  

 

Wordt gehouden op:Over de docent

Ik coach mensen in houding, eigenwaarde en veranderingsprocessen. Als katalysator in het proces, zet ik de persoonlijke ontwikkeling duurzaam in beweging. Ik open nieuwe gezichtspunten, geef taal en klank aan anders onbespreekbare processen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Stichting Beweegreden en Diadans
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Stichting Beweegreden en Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling