Vrijgeven, vieren van verbintenissen


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Vrijgeven, vieren van verbintenissen
Anneke Wittermans, Stichting Beweegreden en Diadans
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Voor mensen die in een veranderingsproces zitten en worstelen met loslaten, is inzicht over vrijgeven een verademing. Waar loslaten je met lege handen achterlaat, geeft vrijgeven het besef van eigen keus en eigen waarde. Inzicht krijgen hoe je je verhoudt ten op zichten van b.v. partner, vrienden, werk, collega's, zorgen, kinderen, ouders, beelden, verwachtingen en schuldkwesties. 

Over de behandelaar

Anneke Wittermans (1957) coacht mensen in houding, eigenwaarde en veranderingsprocessen. Als katalysator in het proces, zet zij de persoonlijke ontwikkeling duurzaam in beweging. Zij opent nieuwe gezichtspunten, geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. Sinds 1981 is zij dansdocent. Zij motiveert mensen om te bewegen met reden. Oerdans, Diadans en Stichting Beweegreden heeft zij sindsdien opgericht. Zij beoogt om mensen te trainen om in hun recht te staan, zowel in woord als gebaar. Anneke Wittermans geeft lezingen en creëert dansvoorstellingen o.a. over vrouw zijn, man zijn, eigenwaarde, samenwerken en vrijgeven.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Stichting Beweegreden en Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling