Vrijgeven, Vrede en Verzoenen (75 jaar)

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Vrijgeven, Vrede en Verzoenen (75 jaar)
Anneke Wittermans, Stichting Beweegreden en Diadans
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

75 jaar vieren we eenzijdig Vrijheid. Vrede bouwen we samen. Het vraagt Verzoenen, Vrijgeven, Kwijtschelden. Mijn vrijzijn behoefte, geeft dit ook vrede voor de ander? Vrijgeven, vieren van verbintenissen, vraagt compassie en erkennen van elkaars vermogen en inzet. 

Over de behandelaar

Anneke Wittermans (1957) coacht mensen in houding, eigenwaarde en veranderingsprocessen. Als katalysator in het proces, zet zij de persoonlijke ontwikkeling duurzaam in beweging. Zij opent nieuwe gezichtspunten, geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. Sinds 1981 is zij dansdocent. Zij motiveert mensen om te bewegen met reden. Oerdans, Diadans en Stichting Beweegreden heeft zij sindsdien opgericht. Zij beoogt om mensen te trainen om in hun recht te staan, zowel in woord als gebaar. Anneke Wittermans geeft lezingen en creëert dansvoorstellingen o.a. over vrouw zijn, man zijn, eigenwaarde, samenwerken en vrijgeven.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Stichting Beweegreden en Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling