Flirten hoe doe je dat en Wat DAN

Flirten hoe doe je dat en Wat DAN
Flirten hoe doe je dat en Wat DAN
Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden
Lezing, Mystiek

Het ‘beheer’ en ‘bevrouw’ van eigen lijf discipline en etiquette om een veilig hof te maken. Flirten is een oogje hebben op, leven in de brouwerij brengen, maar als het beantwoord wordt WAT DAN. 

Luister naar je grens, neem de tijd om je lichaam en dat van de ander eindeloos te verkennen, zintuigen te verfijnen, lichaamssappen te laten spelen. Maak je verlangen kenbaar en geef de grens aan. Het verhaal #Metoo laat ons zien dat onze grenzen niet altijd beheerd zijn geweest. 

Door wie

Dans maakt het kind in mij wakker, het maakt mij blij en geeft mij de vrijheid van bewegen. Dansen is het bespelen van het instrument wat ik levenslang met me meedraag. Het lichaam is mijn trouwste maat, daar wonen mijn beperkingen en mijn vermogens.  Van de dans leer ik  trouw aan mezelf te zijn en betrouwbaar naar het geheel. Zo ontmoet ik in de dans dansmaatjes, om samen te genieten van bewegingen die verbinden. De dans daagt me elke keer uit om  me te verfijnen en specifieker te worden zodat ik al dansend energie opwek.  

Vanaf 2010 heeft Suzan les bij Anneke Wittermans. Zij volgde de Jaartraining in 2010-2013 (1 dag per week)  en sinds 2013 volgt zij tenminste maandelijks Diadans training voor ervaren dansers. Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan door in optredens van Diadans mee te dansen en gedichten te zingen. Suzan heeft een inlevend vermogen waarmee zij zich in de dans begeeft. Zij beweegt helder en kan zowel goed synchroniseren als zelfstandig de dansen ontwikkelen. Haar vermogen om de gedichten zingend te vertolken toont haar verfijning van klank en begrip. Zij maakt de betekenis van de poëzie hoorbaar. Bij verschillende optredens en lezingen zijn haar vertolkingen van de liederen op gedichten hét moment, waarbij mensen de inhoud kunnen ervaren. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans Stichting Beweegreden
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling