Tepels en Voorstander bronnen van levenselixer

Tepels en Voorstander bronnen van levenselixer
Tepels en Voorstander bronnen van levenselixer
Anneke Wittermans, Stichting Beweegreden en Diadans
Lezing, Mystiek

Ontboezemingen over borsten, tepels, amazones en borstvoeding. Over Voorstander zijn en voorstander klier. ‘De boezem is in onmin. Verfijnde weelde van welzijn, gevoed door instemmende ogenblikken. Tepels tonen de stilte van de Melkweg, de weg naar huis, zij stillen het verlangen naar meer.De prostaat is essentieel vaak pas bekend wanneer er klachten zijn. Diadans herstelt al dansend de Mammae in ere, een oxytocine wisselwerking tussen man en vrouw. ’ 

Altijd zijn mensen op zoek naar levenselixer, echter wat is het voedsel wat het leven doet open bloeien? Waar vinden we welzijn en waar woont vrede. Anneke geeft  een lezing en performance over de mystieke wereld van ons lichaam, over de binnenruimte die ons voedt, draagt en ondersteunt in onze stappen, daar waar verborgen tekens wonen, die ons de weg wijzen naar vrede. Het mysterie van tepels, de fijne afstemming op het universum is de voorkamer van het hart.

Ter sprake komt over de invloed van voorouders die hun sporen in het fysieke lichaam achterlaten, zodat wij hen kunnen vinden. Het mysterie van de voorstander, het ja zeggen tegen een idee zodat een concept bestaansrecht krijgt. Elk idee is als zaad, weten dat er miljoenen ideeën zijn, zoals de miljoenen zaadcellen, die nooit tot een conceptie komen. Gelukkig maar, als iets tot een concept komt, neemt het ons leven over. Juist daardoor worden we in de gelegenheid stellen om nog betere ideeën voort te brengen. 

Door wie

Ik coach mensen in houding, eigenwaarde en veranderingsprocessen. Als katalysator in het proces, zet ik de persoonlijke ontwikkeling duurzaam in beweging. Ik open nieuwe gezichtspunten, geef taal en klank aan anders onbespreekbare processen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Stichting Beweegreden en Diadans
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Stichting Beweegreden en Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling