** Tari Tenaga Dalam

** Tari Tenaga Dalam
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Workshop, Mystiek

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020.  Via de Tari Tenaga Dalam (de dans van Innerlijke Kracht) leren wij bewegingstechnieken die aarding opwekken (kembangan). Wij leren ademhalingstechnieken (bernafas) die ons helpen aan een zelfverzekerde en evenwichtige emotionele balans.
Wat is er fijner dan geaard bezig te zijn met energiewerk? Een zo belangrijk thema dat vaak onbewust wordt overgeslagen. In deze workshop leren wij middels bewegingstechnieken onze aarding te herontdekken, te erkennen en te bewaken.

In de workshop wordt ook de Javaanse mystiek behandeld (ilmu Tenaga Dalam). De mystiek die tot ver buiten de Javaanse grenzen bekend is. Wij leren om buitenzintuiglijk waar te nemen zodat wij heldere inzichten kunnen ontvangen op actuele situaties. Het eigen helend vermogen wordt middels authentieke technieken geactiveerd opdat wij ons vrij kunnen maken van negatieve aangehechte energieën.

Praktijk en mystiek vanuit Javaans cultureel erfgoed.  
De workshop Tari Tenaga Dalam is voor iedereen toegangkelijk. Ervaring en/of voor kennis van de Javaans Indonesische cultuur is zeker niet nodig.

Over de docent

Rich Eduard de Tenaga heeft ruim 30 jaar ervaring in het delen van het Energiewerk van zijn Javaanse voorouders (West- & Midden-Java ). Op een educatieve en creatieve manier combineert Rich het oeroude Indonesisch animisme met het traditionele Javaanse energiewerk (ilmu kebatinan). Als grondlegger van de Aliran Tenaga Dalam (de stroming van innerlijke kracht) organiseert hij diverse educatieve programma's in binnen- en buitenland. Rich is voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam, een organisatie die het immaterieel erfgoed van Java bewaakt en deelt. De natuur en alles wat zich in de natuur bevind is zijn inspiratiebron van kennis. Zijn motto is dan ook "(her)ontdek de natuur in jezelf".

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard de Tenaga
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling