Aarden vanuit Innerlijke Kracht

Aarden vanuit Innerlijke Kracht
Aarden vanuit Innerlijke Kracht
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Workshop, Mystiek

De workshops 'Aarden vanuit Innerlijke Kracht' zijn workshops gebaseerd op de eeuwenoude bewegings tradities (Kembangan Silat) van de Indonesische volkeren. Stichting Aliran Tenaga Dalam biedt je deze sfeervolle workshops waarin het helend vermogen van je eigen Aarding zal worden ervaren. De workshop wordt deze week tweemaal aangeboden, met elk een eigen karakter.

Tijdens deze overdagworkshop ligt het accent op het centreren en aarden door middel van typisch Indonesische bewegings- en ademhalingsoefeningen. Zeker wanneer je een intensieve week van inspirerende activiteiten voor de boeg hebt, is het belangrijk goed geaard te zijn. Gezonde aarding laat je genieten van het  moment en helpt je keuzes te maken die het beste voor jou ondersteunen.

Gedurende de avondworkshop ervaar je hoe deze aardingtechnieken je helpen om het teveel aan de opgedane indrukken op een ontspannen en veilige wijze weer los te laten. Je leert hoe ademhaling en beweging tegelijkertijd je kracht vergroten. Deze "latihan kembangan" oefeningen helpen je een goede fysieke en emotionele basis te ontwikkelen.

Ervaring is niet vereist, de oefeningen kunnen uitgevoerd worden op je eigen niveau. Het energiewerk van Stichting Aliran Tenaga Dalam is praktisch. De workshops kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden, wanneer je er op inschrijft is het niet verplicht aan beide deel te nemen. Wees welkom voor het in beweging brengen van jouw Innerlijke Kracht    

Wordt gehouden op:Over de docent

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij het energiewerk van zijn Indonesische voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in healingsessies, workshops, lezingen en coachingtrajecten, in binnen- en buitenland. Stichting Aliran Tenaga Dalam ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden. Ze maakt daarbij gebruik van de waardevolle helende eigenschappen van Javaans energiewerk en natuurmystiek van Indonesisch animisme. Altijd met respect voor de tradities, toegankelijk gemaakt voor het Hier en Nu.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ries de Tenaga
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling