Aarden vanuit Innerlijke Kracht


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aarden vanuit Innerlijke Kracht
Aarden vanuit Innerlijke Kracht
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Workshop, Mystiek

De workshops 'Aarden vanuit Innerlijke Kracht' zijn workshops gebaseerd op de eeuwenoude bewegings tradities (Kembangan Silat) van de Indonesische volkeren. Stichting Aliran Tenaga Dalam biedt je deze sfeervolle workshops waarin het helend vermogen van je eigen Aarding zal worden ervaren. De workshop wordt deze week tweemaal aangeboden, met elk een eigen karakter.

Tijdens deze overdagworkshop ligt het accent op het centreren en aarden door middel van typisch Indonesische bewegings- en ademhalingsoefeningen. Zeker wanneer je een intensieve week van inspirerende activiteiten voor de boeg hebt, is het belangrijk goed geaard te zijn. Gezonde aarding laat je genieten van het  moment en helpt je keuzes te maken die het beste voor jou ondersteunen.

Gedurende de avondworkshop ervaar je hoe deze aardingtechnieken je helpen om het teveel aan de opgedane indrukken op een ontspannen en veilige wijze weer los te laten. Je leert hoe ademhaling en beweging tegelijkertijd je kracht vergroten. Deze "latihan kembangan" oefeningen helpen je een goede fysieke en emotionele basis te ontwikkelen.

Ervaring is niet vereist, de oefeningen kunnen uitgevoerd worden op je eigen niveau. Het energiewerk van Stichting Aliran Tenaga Dalam is praktisch. De workshops kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden, wanneer je er op inschrijft is het niet verplicht aan beide deel te nemen. Wees welkom voor het in beweging brengen van jouw Innerlijke Kracht    

Wordt gehouden op:Over de docent

Rich Eduard - Grondlegger en voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in workshops, healingsessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten, in binnen- en buitenland. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam,  Innerlijke Kracht.  

Josephine van Elten - Zeer ervaren energiewerker en ibu pijit. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en in het vormgeven van ceremoniën. Gediplomeerd als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch counselor is Josephine veelzijdig en creatief. Bovendien is zij geroemd om haar kunde op het gebied van de Indische keuken. Josephine verstaat de kunst je op weg te helpen door zowel aanwezig te zijn als te laten gaan.  

Cleo Tjitrodipo - Een gecertificeerde massagetherapeut en docent met meer dan 10 jaar ervaring in massage en lichaamswerk. Masseren is Cleo met de paplepel ingegoten. Hij groeide op in de culturele smeltkroes van Suriname, in de Javaanse traditie van Kejawen. Hierin komen islamitische (soefi) invloeden en animistische, hindoe- en boeddhistische elementen samen. Met de combinatie van deskundige expertise en zijn fijn besnaard innerlijk weten helpt Cleo mensen herinneren wat ieder van ons diep van binnen weet.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling