Shiatsutherapie


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Shiatsutherapie
Sylvia Habraken, Shiatsupraktijk Hara
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Bij shiatsutherapie wordt gebruikt gemaakt van meridiaan- en drukpunten massage. De energetische balans in het lichaam wordt herstelt. Energie kan vrij stromen. Shiatsumassage is ontspannend en werkt bij lichamelijke en emotionele klachten. Voorafgaand aan de massage doe ik een tong- en polsdiagnose. Stilstaan bij jezelf...luisteren naar je lichaam...tot rust en inzicht komen.. 

 

Over de behandelaar

Geboren in 1974 en opgegroeid in Noord Limburg heb ik na mijn studie enkele jaren gewerkt als architect waarbij ik me voornamelijk heb gericht op de grafische aspecten van dit vak en 3D visualisatie. Als gevolg van het vele computerwerk en de hiermee gepaard gaande starre werkhouding en werkstress voelde ik me uiteindelijk vervreemd van mijn lichaam...

...Gelukkig kwam Shiatsu op mijn pad en wat als een interesse begon resulteerde in een met succes behaalde 3-jarige beroepsopleiding Shiatsu Therapie aan de Qing bai Academie in Nijmegen. En nu dus in een eigen, succesvolle, praktijk als zelfstandig gevestigde Shiatsu Therapeut.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Sylvia Habraken
Organisatie: 
Shiatsupraktijk Hara
Woonplaats: 
Nijmegen
Telefoonnummer: 
0641112535

Alle activiteiten van Sylvia Habraken, Shiatsupraktijk Hara

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling