** Kom Schilderen!

** Kom Schilderen!
** Kom Schilderen!
** Kom Schilderen!
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. Kom Schilderen! Laat de muziek en de kleuren je uitdagen om je ziel uit te drukken op papier. Een groot vel, dat de kleuren en patronen vangt die gezien mogen worden. Met een korte opdracht kom je tot een expressie van jouw zijn op dat moment. Deze ons vertrouwde workshop is altijd uniek. Een format dat werkt op het festival, waar het kind in jou het even voor het zeggen heeft.

We beginnen met je plekje kiezen, je vel papier op te hangen en dan samen afstemmen. De muziek, de klanken, de ritmes nemen je mee naar je diepe zelf. Met een opdracht ga je aan de slag en wie weet wat je tegen komt. Laat het kind in je spelen met kleuren en kwasten. We ondersteunen je door deze creatieve reis met energetische bedding, coaching en klanken. Wij wassen je kwasten en vol aandacht zit jij in je creatieve proces. De beelden en vormen lezen we samen in de nabespreking. Krijg inzicht in jezelf, waar je nu staat, waar je heen wilt.

Wat laat jij jezelf zien?

Kom niet in je mooiste kleren en neem water mee (bijdrage materiaalkosten €5 per schildering).

Over de docenten

Wij passen oude gebruiken toe in de frequenties van nu. Als Oerakel werken we creatief met Aarde Magie, waarbij we natuurlijke materialen gebruiken om in contact te komen met onszelf en het Web of Life. Onze passie gaat uit naar aarde- en mensheling door de Magie van de Drum en de Flower of Life. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/ bouwkundig manager. Zijn creatieve ontwapende kijk op het leven geeft verhelderende verse blikken op situaties. Eve Oevering (1973) is drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Ze deelt haar inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-13031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling