Kom Schilderen 2017!

Kom Schilderen! - Op muziek je creatieve zelf loslaten.
Kom Schilderen! - Op muziek je creatieve zelf loslaten.
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Kom spelen met fysieke expressie in kleur vanuit je hele lichaam. Dans je eigen reis door gevoel en je eigen zijn. De compositie geeft een weergave van jou op dat moment en is een bericht aan jezelf. Samen kijken we hoe jij daarmee verder kan in je persoonlijke ontdekkingsreis naar je zelf. 

Na een intentieverklaring stemmen we energetische af en brengen je in verbinding. Dan ga je schilderen vanuit je eigen kracht, je gevoel en je lichaam. Met een nieuwe muziekselectie en persoonlijke aandacht inspireren wij jou te komen tot een afbeelding die klopt voor dat moment. Daarna bieden wij de mogelijkheid de schilderijen te “lezen”, waarbij duidelijk zal worden welk bericht jouw creatie vertelt over jezelf, binnen de intentie die je het op dat moment meegaf.

Dit is een workshop voor 16+

Eigen bijdrage voor materiaalkosten: €5

Wordt gehouden op:Over de docenten

Mark Bresser (1972) heeft zijn kunstenaarschap veelal vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige en inspirerende omgeving om de kunstzinnig expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. De kracht van Mark zit in het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie deelt hij bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en in zijn schilderijen.

Eve (P.) Oevering (1973) is een energetische klank heler. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Moeder Aarde Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door ritme, klank, energie en liefde voor Moeder Aarde in verschillende frequenties te delen. Eve deelt haar inzichten in de creatie van symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling