Kom Schilderen!


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kom Schilderen!
Kom Schilderen! - Op muziek je creatieve zelf loslaten.
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Kom intuïtief spelen met kleur vanuit fysieke expressie met je hele lichaam. Na een intentieverklaring stemmen we energetische af en brengen je in verbinding. Dan ga je schilderen vanuit je eigen kracht, je gevoel en je lichaam. Met een unieke muziekselectie en persoonlijke aandacht inspireren wij jou te komen tot een afbeelding die klopt voor dat moment. 

Daarna bieden wij de mogelijkheid de schilderijen te “lezen”. Hierbij duidelijk zal worden welk bericht jouw creatie vertelt over jezelf, binnen de intentie die je het op dat moment meegaf. Samen kijken we naar het bericht aan jezelf en hoe jij daarmee verder kan in je persoonlijke ontdekkingsreis.

Dit is een workshop voor 16+

Eigen bijdrage voor materiaalkosten: €5

Wordt gehouden op:Over de docenten

Mark Bresser (1972) is architect en kunstenaar. Hij heeft zijn kunstenaarschap vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige omgeving om de kunstzinnige expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. Zijn kracht is het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Mark deelt zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en met zijn schilderijen.

Eve (P.) Oevering (1973) is ecoloog, docent en professioneel lifecoach. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door individuele aandacht te ondersteunen met ritme, klank, energie en liefde voor de Aarde in verschillende frequenties. Ze ondersteunt je in het pad van jou unieke zelf. Eve speelt met haar inzichten in schilderingen, symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling