Grenzen aan Jezelf

Grenzen aan Jezelf
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Mystiek

In deze workshop ervaar je wat je eigen energie is, hoe jij ermee omgaat en hoe je die bij je kan houden. We zijn een soort tuimelaar in ons leven, waarbij we soms onbewust onze energie weggeven en uitgeput raken wanneer we niet terug naar de balans kunnen komen. Een oorzaak zit vaak in je eigen onbewuste omgang met je energie.

Zodra je weet dat je die energie kan opladen, grenzen energetisch kan aangeven en bewust met energie om kan gaan, is er ruimte om dat te leren toepassen. We gaan individueel en in groepjes ervaren wat energie doet en hoe dat voelt. We oefenen actieve energetische lichamelijke oefeningen waarmee jij bewustwording vergroot en meer zelfcontrole krijgt over je grenzen.

 

 

Wordt gehouden op:Over de docenten

Eve (P.) Oevering (1973) is ecoloog, docent en professioneel lifecoach. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door individuele aandacht te ondersteunen met ritme, klank, energie en liefde voor de Aarde in verschillende frequenties. Ze ondersteunt je in het pad van jou unieke zelf. Eve speelt met haar inzichten in schilderingen, symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Mark Bresser (1972) is architect en kunstenaar. Hij heeft zijn kunstenaarschap vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige omgeving om de kunstzinnige expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. Zijn kracht is het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Mark deelt zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en met zijn schilderijen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling