Flower of Life Experience

Flower of Life Experience
Flower of Life Experience
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Mystiek

Na een inleidende presentatie over de Flower of Life is je hoofd vol en komt de informatie en de gelaagdheid van dit figuur tot op zekere hoogte binnen. Door daarna met de groep deelnemers samen te werken met de Flower freqentie wordt een persoonlijke connectie gemaakt en vind er een activering plaats. Stap weer in je eigen pure creatie frequentie.  

De Flower of Life is een van de oudste figuren die we kennen. Het is een symbool van pure frequentie, die diepgaand effect heeft op degene die ermee in contact komt. Het werken en onderzoeken van het symbool doet iets met je. Wij gebruiken de Flower als symbool en frequentie, omdat het ons inspireert en voedt.

In de workshop leggen we het een en ander van de Flower of Life als symbool uit, in verbinding met de gulden snede en fibonacci, met de ruimtelijke vormen die voortkomen uit Metatrons kubus. Iedere invalshoek geeft vaak weer nieuwe inzichten. Na de introductie gaan we spelen met de energie die dit symbool met zich meebrengt. Door in de flower te verblijven terwijl de andere deelnemers intuitief begeleiden verbind je met je pure eigen frequentie. Dit is voor iedereen een unieke ervaring, opluchtend, ruimte makend, opladend... Kom het zelf maar beleven.

Samen creert ieder zijn unieke combinatie van symbolen en materialen in zijn of haar unieke witte of zwarte Flower Experience. Zo verdiept het contact met de Flower Frequentie, dat het creatieve pure in jezelf stimuleert. De workshop maakt dat je meer van de theorie achter de Flower gaat begrijpen, ook als dat niet geheel in woorden te vangen is.

 

Wordt gehouden op:Over de docenten

Eve (P.) Oevering (1973) is een energetische klank heler. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Moeder Aarde Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door ritme, klank, energie en liefde voor Moeder Aarde in verschillende frequenties te delen. Eve deelt haar inzichten in de creatie van symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Mark Bresser (1972) heeft zijn kunstenaarschap veelal vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige en inspirerende omgeving om de kunstzinnig expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. De kracht van Mark zit in het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie deelt hij bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en in zijn schilderijen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling