Het Volk van de Stenen

Het Volk van de Stenen
Het Volk van de Stenen
Academia Šamanica
Workshop, Mystiek

Het Stenenvolk, de wezens van het Mineralenrijk, werd ooit beschouwd als de oudste levende entiteit op Aarde. Elke steen, groot of klein, draagt de overlevering van talloze generaties in zich mee. Iedere steen is uniek: in vorm, in kleur, in samenstelling en in uitstraling, en heeft daarmee een eigen verhaal te vertellen. 

In deze workshop luisteren we naar de verhalen van stenen die we zelf gevonden hebben, en naar de boodschappen die er voor ons in zijn vervat.

Deze workshop begint met een spirituele reis naar de diepe grotten en ravijnen van het Mineralenrijk. Na deze afstemming op de energieën van het Stenenvolk laat iedereen zich door haar roep naar een steen (of de stenen) leiden, waarin de orakels zijn vervat die speciaal voor jou in het hier en nu relevant zijn.

Terug in de cirkel dragen we in spirit onze stenen terug naar de veiligheid van het Mineralenrijk, waar we hun boodschappen in alle rust kunnen verstaan. Als we die boodschappen hebben gehoord, verankeren we onze goede wensen: voor de Aarde en de toekomst, voor onszelf en voor elkaar, met de stenen die we verzameld hebben. Tot besluit kun je één of meer van je stenen op rituele wijze een eigen plek in het Medicijnwiel van ECOlonie geven.

Neem een deken of slaapzak mee om op en/of onder te liggen.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Inuksuk Willem Deetman (1954) is al meer dan 20 jaar op zoek naar de zin (en onzin) van sjamaanse technieken voor herstel van evenwicht. Zijn eerste kennismaking met sjamanen was in 1991, waarna hij een Sjamanistisch leerjaar en andere trainingen (zweethut) volgde op De Elfenbank. Daarna bekwaamde hij zich verder in het werken met klank en zang, trance, ritueel en de zweethut. Veel kennis over sjamanisme is hem aangereikt door traditioneel opgeleide medicijnmensen en helers uit alle windstreken, en met een aantal van hen werkte hij ook samen.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Inuksuk Willem Deetman
Organisatie: 
Academia Šamanica
Woonplaats: 
Assen
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Academia Šamanica

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling