Sessie Individuele Voorouderlijnen

Individuele Voorouderlijn
Individuele Voorouderlijn
Nazya Ashea, Academia Šamanica
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Als de energie uit je voorouderlijnen goed stroomt sta je sterker in je leven. Door te werken met stenen kun je blokkades in die lijnen zien, en er mee werken. Dit kan zelfs met voorouders die je niet kent. Je kunt op deze manier dus ook werken in de lijnen waarmee je in het dagelijkse leven geen (goed) contact hebt.

Je kunt in deze sessie van ongeveer een uur kiezen voor een vader- of moederlijn (mannenlijn/vrouwenlijn) of voor een meer algemene voorouderlijn, bijvoorbeeld om te ontdekken welke krachten van de voorouders je kunnen helpen op je pad. Ik maak verbinding met jou en je voorouders. Je kiest zeven stenen en de voorouders geven aan hoe deze komen te liggen. Deze lijn, en de informatie die daar bij doorkomt, geeft aan hoe de energie op dat moment stroomt. Daarna gaan we samen kijken en voelen of en hoe we daar ondersteuning aan kunnen geven. Dit kan door stenen te verplaatsen en door hulpstenen neer te leggen. Door zo te werken kunnen blokkades worden opgelost en kan heling plaatsvinden. Op de foto's zie je een voorbeeld van een basislijn, en een uitgewerkte opstelling van meerdere lijnen met hulpstenen.  

Als je wilt kun je een camera meenemen om de lijn in de diverse stadia te fotograferen, zodat je er ook later nog mee kunt werken. 

Over de behandelaar

Nazya Ashea Guelcher (1960) volgde trainingen voor het werken met de elementen en richtingen, klank en droomreizen, de voorouders, de zweethutceremonie. Ze bekwaamde zich verder door samenwerking en uitwisseling met anderen, steeds in contact met haar totemhelpers. Inmiddels heeft zij ruime ervaring in het geven van workshops en werken met groepen, en in de individuele begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. Het verder doorgeven van haar kennis gaat ook een steeds grotere rol spelen. Zij is moeder van twee uitgevlogen kinderen en heeft een eigen praktijk voor sjamaans helingwerk.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nazya Ashea
Organisatie: 
Academia Šamanica
Woonplaats: 
Assen
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Nazya Ashea, Academia Šamanica

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling