Sjamanisatie – consult en harmonisatie

Sjamanisatie – consult en harmonisatie
Inuksuk Willem Deetman, Academia Šamanica
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens een sjamanisatie maakt de sjamaan contact met jouw spirituele werkelijkheid: ziel en geest. Met trom, ratel  en zang als voertuig, en begeleid door zijn helpers in de Andere Werkelijkheid, kan hij versperringen in je systeem opruimen en verloren energie terugbrengen, waardoor geblokkeerde stromen weer op gang komen en het evenwicht kan worden hersteld.

Een sjamanisatie begint met een inleidend gesprek, waarin je kunt aangeven waarmee de sjamaan je van dienst zou kunnen zijn. Daarna wordt je aura gereinigd met de rook van smeulende kruiden (smudgen), ga je liggen en zoekt de sjamaan zijn trance. De trillingen van trom, ratel en zang kunnen tot in de haarvaten van je wezen doordringen, vastgezette energie losmaken en laten afvloeien.

Tijdens de sessie kan de sjamaan je af en toe vragen van houding te veranderen, bijvoorbeeld te gaan zitten, of toestemming vragen energieën uit de Andere Werkelijkheid te verwijderen of toe te voegen. Als je na de sessie, ongeveer een halfuur, weer helemaal terug in je werkelijkheid en geaard bent, volgt nog een afsluitend gesprek waarin je kunt zeggen wat je nog kwijt wilt, vragen kunt stellen en desgewenst nader advies vragen. De hele sjamanisatie duurt ongeveer een uur.

Over de behandelaar

Inuksuk Willem Deetman (1954) is al meer dan 20 jaar op zoek naar de zin (en onzin) van sjamaanse technieken op het gebied van heling, genezing en herstel van evenwicht. Zijn eerste kennismaking met sjamanen en sjamanisme was in 1991, op De Elfenbank, Centrum voor Sjamanisme, waar hij het sjamanistisch leerjaar en andere trainingen (zweethut) volgde. Na De Elfenbank bekwaamde hij zich verder in het werken met klank en zang, trance, ritueel en de zweethut. Veel kennis over sjamanisme kreeg hij van traditioneel opgeleide medicijnmensen uit vele windstreken: Amerika's, Siberië, West-Afrika, Noord-Europa, Australië en Groenland, met wie hij ook regelmatig samenwerkte.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Inuksuk Willem Deetman
Organisatie: 
Academia Šamanica
Woonplaats: 
Assen
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Inuksuk Willem Deetman, Academia Šamanica

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling