Trance Healing en Ademwerk


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Trance Healing en Ademwerk
Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Trance Healing herstelt het evenwicht tussen je lichaam, geest en je ziel. Door blokkades, veelal veroorzaakt door stress en oude pijn, wordt dit evenwicht verstoort, waardoor lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan.

Tijdens de Trance Healing ben ik in een diep ontspannen staat en krijg ik informatie vanuit de spirituele wereld en komen de zaken naar boven die de klachten veroorzaken. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf en ben je in staat om persoonlijk te groeien. De combinatie van Trance Healing en coaching is een ideale manier om je persoonlijke groei te bevorderen. Doordat je leert op een andere manier naar je klachten te kijken en weet waar ze vandaan komen, verdwijnen veelal de klachten.

Ik combineer Trance Healing met ademwerk. Door middel van intensiever en bewuster te ademen kan er ontspanning komen en kunnen weggestopte gevoelens, herinneringen en plaatjes weer naar het bewustzijn komen. Dit geeft inzicht in jouw patronen en overtuigingen. Door deze te delen, aan te nemen en te omarmen kan er heling komen op alle gebieden. Je neemt afscheid van het oude dat je niet meer nodig hebt en je kunt de energie die daarbij vrijkomt richten op het creëren van je wensen en verlangens.  

Over de behandelaar

Annelies de Vreeze, alias Dreamshield, heeft een praktijk voor natuurgeneeskunde in Haarlem en geeft workshops over de kunst van het bewust dromen. In 2008 debuteert zij onder haar pseudoniem Dreamshield met het boek ‘Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid’. In dit boek beschrijft zij op een magisch realistische manier haar leertijd bij de Noord Amerikaanse Indiaan Running Deer (Vidar).

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annelies de Vreeze
Organisatie: 
Healing Balance
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
0616610276
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling