Sjamanistische krachtdier reis

Sjamanistische krachtdier reis
Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

We gaan in deze workshop op zoek naar je krachtdier en we halen met hulp van je krachtdier informatie op die jou inzicht geeft in je vraag en je persoonlijke ontwikkeling ondersteunt.

Sjamanen waren van oudsher healer, raadgever en helderziende van hun stam. Zij gebruikten de trancereis voor het genezen van zieken, het terughalen van verdwenen energie, het ontvangen van visioenen en het tot stand brengen van veranderingen in de fysieke wereld. Een van de basistechnieken van de sjamaan is 'reizen'. Reizen op de sjamaanse manier betekent een reis naar binnen maken. Gewoon thuis, alleen of in een groep, met je ogen dicht, als in een meditatie. In jou ligt een wereld van kennis, die bereikbaar is door middel van een lichte trance onder begeleiding van drums en didgeridoo en het maken van een reisje!

Je kunt door het maken van een innerlijke reis je vraag onderzoeken en uitwerken en je krijgt de inzichten die voor jou op dat moment beschikbaar zijn. En je kunt ook nog leren om jezelf te helen door het maken van een sjamaanse reis want in deze tijd zijn het niet langer alleen de sjamanen, die deze reizen kunnen maken. Door het bewust worden en herinneren van het collectieve bewustzijn, zijn we nu in staat om op deze wijze door tijd en ruimte te reizen en oude wijsheid weer terug te halen en te integreren in ons leven.

Laat je meeslepen door muziek en trommel en maak de sjamaan in je wakker! Ga deze reis maken voor inzicht, helderheid en visie.

Wordt gehouden op:Over de docent

Annelies de Vreeze, alias Dreamshield, heeft een praktijk voor natuurgeneeskunde in Haarlem en geeft workshops over de kunst van het bewust dromen. In 2008 debuteert zij onder haar alter ego Dreamshield met het boek ‘Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid’. In dit boek beschrijft zij op een magisch realistische manier haar leertijd bij de Noord Amerikaanse Indiaan Running Deer (Vidar).

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annelies de Vreeze
Organisatie: 
Healing Balance
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
0616610276
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling