Loop- of stapmeditatie

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Loop- of stapmeditatie
Gerard Blacquiere, Boda
Overige activiteit

Drie meditatieoefeningen in de natuur die zeer krachtig werken. Bewust horen, zien, voelen en ruiken. Zonder eraan gehecht te zijn. Opgenomen in de natuurlijke essentie. Los van gedachten en emoties. Langzaam en geconcentreerd bewegen. 

Samenvallen met stilte en levenskracht. Een cadeau voor geest en lichaam. 

Zondag en woensdag ochtend van 8.30 tot 9.30 uur.
Inschrijven hiervoor is niet nodig.  

Over de docent

Gerard Blacquière kreeg les van verschillende indiaanse medicijnmensen zoals Lame Dear en Sun Bear. Hij deelt zijn inspiratie via oerdans en percussie maar hij heeft vele passies zoals vuurtje stoken, bouwen, archeologie en liefde voor alles wat leeft. Gerard begeleidde tientallen spirituele reizen naar Egypte, Ierland, Nepal en Tibet. Hij ontwikkelde de oerdansopleiding en begeleidt intensieve natuurretraites. Gerard woont in de Belgische Ardennen in centrum Boda.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gerard Blacquiere
Organisatie: 
Boda
Woonplaats: 
Heyd
Telefoonnummer: 
+32 86499928
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Gerard Blacquiere, Boda

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling