Zoete sensualiteit - Biodanza

Zoete sensualiteit - Biodanza
Vereniging Biodanza Nederland
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Kom genieten! We zijn sensuele wezens en dat betekent dat we een belangrijke levenskwaliteit hebben om te kunnen genieten van het leven. Dat kan zich uiten in een zachte, stromende sensaties in je lichaam als je danst. En ook in een liefdevol en teder contact met een andere danser of meerdere dansers.

De lijn van seksualiteit in Biodanza staat centraal voor het genieten en dat kan ook zijn van de zon op je huid, van het ontvangen van lieve woorden, van de ontroering door schoonheid of de heerlijke ontspanning door een streling van je haren.

Kom genieten! We zijn sensuele wezens en dat betekent dat we een belangrijke levenskwaliteit hebben om te kunnen genieten van het leven. Dat kan zich uiten in een zachte, stromende sensaties in je lichaam als je danst. En ook in een liefdevol en teder contact met een andere danser of meerdere dansers. De lijn van seksualiteit in Biodanza staat centraal voor het genieten en dat kan ook zijn van de zon op je huid, van het ontvangen van lieve woorden, van de ontroering door schoonheid of de heerlijke ontspanning door een streling van je haren.

We dansen op blote voeten en in kleding waarin je je prettig voelt en makkelijk kunt bewegen. In deze workshop blijft kleding aan en worden geen seksuele handelingen verricht.

 

Over de docenten

Brenda van Broekhoven is voor het 4e jaar op het Eigentijds Festival. Met veel passie en toewijding geeft zij Biodanza en Trancedans waarbij ze de deelemers uitnodigt om het leven en de liefde met elkaar te vieren.Brenda (1970) komt uit Rotterdam waar ze wekelijks Biodanza geeft, dansdagen begeleidt en ze is de initiator van de live danza nights.  Naast haar liefde voor de dans, is Brenda ook werkzaam in het bedrijfsleven als facilitator voor teamsessies, (creatieve) meetings en als NLP trainer.

Pauline Strijbis heeft een eigen bedrijf 'Liefde komt tot Leven'. Liefde komt via haar tot leven in dans (Biodanzafacilitator), in aanraking (Metamorfose Massage), in coaching (Transpersoonlijke Coach), in zorg voor het leven (Thuiszorg/Opruimcoach) en in creativiteit (Upcyclen). Pauline is ook medeoprichter van Ecodorp Bergen en besteed een groot deel van haar leven aan de opbouw van dit project. Op dit moment word zij enorm geinspireerd door de De Cursus in Wonderen en deelt hier graag over tijdens haar workshop en lezing. 

Jos van Haarlem maakte in 2008 voor het eerst kennis met Biodanza. In 2009 is hij begonnen met de opleiding tot Biodanza Facilitator en in 2015 is hij afgestudeerd. In deze periode heeft Biodanza grote veranderingen op alle vlakken in zijn leven gestimuleerd en ondersteund. Jos heeft zich ook in de jaren vóór Biodanza op diverse vlakken bezig gehouden met persoonlijke groei, diverse geneeswijzen en spirituele ontwikkeling.  Hij heeft onder meer professionele ervaring met Reiki (master), werken met klankschalen (behandelingen en concerten) boddywork (Shiatsu, reflexologie en klassieke massage) en ademwerk (rebirthing). Ook heeft hij zich verdiept in meditatie, co-counseling, verbindende communicatie, deelcirkels en de kunst van het creëren. Voor Jos is leven en werken vanuit het licht een van de belangrijkste richtpunten. Daarnaast ziet hij het plezier in alle aspecten van het leven als een voedende stroom. “Als iets geen plezier geeft, is het niet duurzaam”. Jos leeft sinds 2013 met levenspartner Pauline Strijbis, in een ecologische woon-werkgemeenschap in opbouw (www.ecodorpbergen.nl)  Sinds 2002 heeft hij een eigen bedrijf in ecologische bouw en persoonlijk transitiewerk.  (Hermes  Transitie)

Meer informatie

Organisatie: 
Vereniging Biodanza Nederland

Alle activiteiten van Vereniging Biodanza Nederland

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling