Eigentijds Repair Café


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Eigentijds Repair Café
Eigentijds Repair Café
ECOlonie
Overige activiteit, Duurzaamheid

Tijdens het Eigentijds Festival openen we een Eigentijds Repair Café, waar we elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Dit gaat van kleding tot elektrische apparaten, meubels en zelfs fietsen en computers. Herstellen is een goed alternatief voor weggooien! Je helpt zo de afvalberg te verkleinen. 

Bezoekers kunnen van thuis kapotte spullen mee nemen, en gaan samen met de vrijwillige deskundigen, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden,… aan de slag. In het repair café is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke herstellingen uit te voeren. 

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag van 9.00-12.00 uur en 15.00-17.00 uur
Vrijdag 9.00-12.00 uur. 

Als dank voor reparaties bij het Repair Café vragen we je een vrijwillige bijdrage te doen aan Amasiko. Amasiko Greenschool is een zusterproject van ECOLonie & Eigentijds Festival in Oeganda die ecologische, sociale en economische duurzaamheid nastreeft. Het doel hiervan is om het ecologische gedachtegoed en relevante kennis in Oeganda te verspreiden en hierdoor bij te dragen aan de ontwikkeling van een duurzame samenleving. Hiervoor wil dit opleidingscentrum tevens jongeren en met name achtergestelde jongeren in economische verzelfstandiging ondersteunen. Kijk voor meer informatie op: www.amasiko.org

 

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Contactpersoon: Aliette Miedema
Organisatie: 
ECOlonie

Alle activiteiten van ECOlonie

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling