Eerste hulp met aromatherapie

Eerste hulp met aromatherapie
Jeltje Scholte
Workshop, Duurzaamheid

Al duizenden jaren worden geneeskrachtige planten, in de volksmond ‘kruiden’ gebruikt om gezond te blijven en om ziekten en ongemakken te verhelpen. De belangstelling in kruiden en het gebruik ervan wordt steeds groter en er zijn steeds meer producten te koop waar op de verpakking is aangegeven dat er kruiden in verwerkt zijn. Zou het niet mooi zijn als je zelf deze producten zou kunnen maken?

Ook de etherische oliën uit aromatische planten worden hier ook voor gebruikt. Deze tak van kruidengeneeskunde heet aromatherapie. 

  • Maak je eigen goudsbloemzalf
  • Maak een anti-jeukroller.

Er wordt een eigen bijdrage van €7,50 gevraagd voor de ingrediënten. 

Wordt gehouden op:

  • Dinsdagavond: [087] Eerste hulp met aromatherapie
    Eigen bijdrage


Over de docent

Als kind was ik al bezig met het plukken en drogen van allerlei kruiden en wilde planten. Later kocht ik veel kruidenboeken en ging ik allerlei kruidenmiddelen zelf maken. Ik volgde verschillende kruidenopleidingen, een aromatherapieopleiding, een docentenopleiding en veel meer.  Ik ontdekte steeds meer dingen die je eenvoudig of minder eenvoudig zelf kunt maken van natuurlijke of gerecyclede materialen. Dat moest iedereen weten vond ik dus ik ging workshops geven. Nog regelmatig ontdek ik weer nieuwe dingen die ik verwerk in nieuwe workshops over aromatherapie, kruiden of papier scheppen.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jeltje Scholte
Woonplaats: 
Dwingeloo
Telefoonnummer: 
06-34647420
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jeltje Scholte

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling