Helende aanraking, met klank en kleur!


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Helende aanraking, met klank en kleur!
Helende aanraking, met klank en kleur!
Helende aanraking, met klank en kleur!
Marion Groenendal, Healingworkz
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Healingsessies en geleide helende meditaties. Zorg en individuele aandacht voor jou of jou en je vriend(in) samen. Even wat extra zorg? Pijn? Kromme rug? Staande blijven bij alle indrukken? Een spiegel nodig? Even niets willen of moeten? Je laten begeleiden met een innerlijke reis door je organen? Met Quantum-Touch®, Quantum-Allergy, Aura-en chakra reading, Healing Tao, (zelf)hypnose.

QUANTUM-TOUCH® 
Even wat extra zorg? Pijn? Kromme rug? Werkt met adem, met kleur, klank. Natuurlijk met aandacht En een stille aanraking. De bedding voor je zelfgenezing.  

Quantum-Allergy® 
Staande blijven bij alle indrukken? Via een rugbehandeling en adem die je helpt om in je kracht te komen of te blijven, ondanks allerlei indrukken die je opdoet of hebt gedaan. Als het je even te veel is, kan je hierdoor eenvoudig weer bij jezelf komen. Staande blijven bij welke indruk dan ook. Ideaal voor HSP-ers, hooggevoeligen.  

Aura-reading & healing
Even een spiegel nodig?  Iemand die een ander leest is gespecialiseerd in het lezen en vertalen van de chakra's en de aura (waarin gevoelens en indrukken van iemand zich bevinden) en -chakra's (energieverzamelplaatsen waarop de aandacht gericht wordt). Dit gebeurt via Zintuiglijke waarneming. Klinkt vaag misschien, maar is het dus niet. Het is een natuurlijk vermogen. ik kan voelen wat jij voelt en andersom. Iedereen heeft dat  wel eens ervaren.

Innerlijke Glimlach meditatie en trance / zelfhypnose 
Accepteren waar je bent? Even niets willen of moeten? Met een zachte blik naar binnen kijken. En ècht liefdevolle invloed uitoefenen op emotioneel en fysiek nivo. Eenvoudig jezelf in trance brengen en vervolgens met een zachte aanvaardende blik je onderbewuste 'beGlimlachen'. Precies daar waar je bent. De glimlach heeft (ook wetenschappelijk bewezen) een positief helende werking. Je immuunsysteem wordt versterkt door de zachte innerlijk aanvaardende blik. Ga mee op deze reis die je nu ook individueel of samen met je vriend of vriendin kunt beleven. 

Door wie

Na vele jaren beoefening en ervaring in meditatietechnieken, waaronder Vipassana (inzicht-meditatie), taoistische (healing tao) beoefening, yoga, boeddhistische (tsa lung, dzogchen) technieken, reiki (3-voudig masterschap) en ook westerse esoterische beoefening, muziektherapie op basis van astrologie, en een vol en intensief verleden, kan ik putten uit een veelheid van manieren om het zelfgenezende vermogen te activeren. Ik ben Quantum Touch®-en Healing Tao instructor, hypnotherapeut, Aura-reader. Ik assisteer Nicolaas bij de Jaspisschool en ook Akki bij de Tao. (Zelf)Healing heeft mijn hart en daarom sta ik op het healingfield waar je onder meer even tot rust kunt komen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marion Groenendal
Organisatie: 
Healingworkz - Lifeflows
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-22291835
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Marion Groenendal, Healingworkz

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling