Zelfrealisatie

Zelfrealisatie
Jaspis School
Lezing, Duurzaamheid

Nicolaas de Jong vertelt over zijn zoektocht naar methoden van innerlijke realisatie door je binnenwereld van organen, chakra's en idealen te leren kennen en hiermee te werken. Een beschrijving van de wegen die hij heeft bewandeld om hiertoe te komen, via het ontwikkelen van methoden van landschapsheling en cursussen. Met een powerpoint presentatie worden de onderdelen aangeduid.

Dit is de presentatie van het onlangs verschenen gelijknamige boek. Hierin komen alle scholingsmethoden van de Jaspis School samen. Met illustraties, kunstschilderingen, inwijdingsmuziek, dansen en oefenmethoden zoals boetseeropdrachten, muziek voor de organen en chakra’s, mantrische spreuken, sterrenbeelden als idealen in gebaren; contact maken met elementwezens en landschapsengelen, en landschapsheling.

Het betreft trainingsmethoden voor de innerlijke ontwikkeling van de ziel en geest. Een werkboek met spirituele achtergronden; om een inwijding te gaan of je op het gebied van de witte magie te ontwikkelen. Dit is het resultaat van 30 jaar begeleiding in innerlijke ontwikkeling en landschapsheling, en Nicolaas vertelt hierover op zijn eigen wijze, met mooie illustraties en voorbeelden.

Door wie

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Nicolaas M. de Jong geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij leert je met praktische en kunstzinnige methoden hoe je jezelf innerlijk kunt ontdekken door je organen als zielewerkingen te herkennen, en je hogere zintuigen, gelegen op je chakra's, te ontwikkelen, zodat je innerlijk groeit en leert helderzien, helder horen/voelen en helder willen (intuïtie). Hier vanuit kun je jezelf en ook je omgeving helen en verder ontwikkelen. Hij werkt vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven. Hij maakt het creatieve innerlijke kind in je wakker.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
+31-640228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling