De landschapdeva op haar punten beleven

De landschapdeva op haar punten beleven
De landschapdeva op haar punten beleven
Nicolaas de Jong, Jaspis
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Elk energetisch landschap wordt beheerd door een engel van Moeder Aarde, een landschapsdeva. We gaan haar op haar drie gevoelige punten waarnemen en ook contact maken. We voelen de verschillen en ook mogelijkheden om met haar te werken. Zo krijg je de mogelijkheid om ook landschapsdeva's in jouw buurt te gaan ontdekken en zo nodig met haar samen te werken.

Stukken landschap in de natuur, maar ook in steden en dorpen, worden energetisch beheerd door landschapsdeva's. Zij hebben daartoe drie punten waarmee ze de energieën beheert en ook de wezens die deze energieën werkzaam maken, aanstuurt. Als je deze punten vindt, kun je van haar ervaren of het energetische patroon gezond is, of dat er nog verbeteringen gemaakt kunnen worden. 

In deze workshop gaan we een van de deva's op Ecolonie waarnemen in haar bezigheden, krachten en mogelijkheden. Dat geeft je handvatten om haar collega's ook in jouw leefomgeving te herkennen en met hen samen te werken. Daar vraagt de elementwereld om. Nicolaas Jong doet al jaren landschapshelings projecten in binnen- en buitenland, en heeft ook voorheen op Ecolonie gewerkt. Hij heeft door zijn ervaringen een grote kennis van de elementwerelden en kan je helpen met elke vraag. Hij geeft hierin ook opleidingen.

 

Wordt gehouden op:Over de docent

Nicolaas M. de Jong van de Jaspis School geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij leert je met praktische en kunstzinnige methoden hoe je jezelf innerlijk kunt ontdekken door je organen als zielewerkingen te herkennen, en je hogere zintuigen, gelegen op je chakra's, te ontwikkelen, zodat je innerlijk groeit en leert helderzien, helder horen/voelen en helder willen (intuïtie). Hier vanuit kun je jezelf en ook je omgeving helen en verder ontwikkelen. Hij werkt vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven. Hij maakt het creatieve innerlijke kind in je wakker.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Baarle Nassau
Telefoonnummer: 
+31-640228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Nicolaas de Jong, Jaspis

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling