Sterrenbeelden beleven in klank en ritme

Sterrenbeelden beleven in klank en ritme
Sterrenbeelden beleven in klank en ritme
Jaspis School
Workshop, Mystiek

We zijn opgebouwd uit de krachten en werkingen van sterren en planeten, en deze zitten in ons ingetoverd. Het zijn verstilde klanken in ons. We gaan ze beleven door je eigen organen in muziek wakker te maken en zo je weg tot hen door je heen te vinden. Je zult versteld staan wat je allemaal in je hebt als potenties.

We maken improviserend muziek met verschillende muziekinstrumenten en zingen op basis van een van onze organen. Dan gaan we dansen of bewegen op de ritmische muziek. Hierna stellen we ons een sterrenbeeld voor, zoals Orion, beleven deze weer improviserend met zang, en we maken de gebaren van dat sterrenbeeld. Zo maken we met elkaar een innerlijke beleving van het sterrenbeeld en alles wat daar doorheen werkt aan geestelijke impulsen.

Neem je eigen instrument of trommel mee, en als je die niet hebt, kun je onze instrumenten gebruiken.

 

Over de docent

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Nicolaas M. de Jong geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij leert je met praktische en kunstzinnige methoden hoe je jezelf innerlijk kunt ontdekken door je organen als zielewerkingen te herkennen, en je hogere zintuigen, gelegen op je chakra's, te ontwikkelen, zodat je innerlijk groeit en leert helderzien, helder horen/voelen en helder willen (intuïtie). Hier vanuit kun je jezelf en ook je omgeving helen en verder ontwikkelen. Hij werkt vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven. Hij maakt het creatieve innerlijke kind in je wakker.

Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en heeft een praktijk in hypnotherapie. Hierin  werkt zij onder andere met de muziek vanuit de horoscoop, zoals dat binnen Jaspis is ontwikkeld. Heling in de meest brede zin is haar focus, waarbij zij een heel skala aan methoden toepast, zoals EFT en EMDR. Zij staat ook op het Healing Field.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
+31-640228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling