Elementwezens Waarnemen in de Natuur

Elementwezens Waarnemen in de Natuur
Jaspis School
Workshop, Duurzaamheid

De natuur wordt onderhouden door de natuurwezens, die werken in en door de vier elementen. Je kunt hen leren waarnemen en met hen communiceren door je hart open te stellen voor hun werken.

Geïmproviseerd zingen en bewegen helpen daarbij. We gaan verschillende groepen van elementwezens waarnemen op het terrein van Ecolonie, en zien wat ze ons te vertellen hebben.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Marion Groenendal en Nicolaas de Jong van de Jaspis School verbinden de esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en hypnotherapie. Zij werkt met de muziek vanuit de horoscoop. Nicolaas geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij werkt met kunstzinnige methoden om jezelf innerlijk te ontdekken, vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven.

 

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Nieuw-Lekkerland
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling