Elementwezens in het landschap beleven


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Elementwezens in het landschap beleven
Elementwezens in het landschap beleven
Jaspis School
Workshop, Duurzaamheid

Alle verschijningsvormen in de natuur worden gevormd en onderhouden door natuurgeesten die werken in de vier elementen. Hiervan gaan we een paar groepen waarnemen. We doen dat door ons innerlijk af te stemmen op hun wereld met samenzang en ritmen. Dan werken we heel gericht met ritmen en spreuken naar hen toe. Na het waarnemen boetseren we onze waarnemingen uit.

In de wereld van het leven die achter de fysieke verschijnselen staat, werken wezens en krachten die je normaliter niet ziet. Je ziet alleen hun uitwerking in verschijnen, groei en bloei en afsterven. Deze wereld bestaat uit gebaren en bewegingen, die ritmisch verlopen. 

Wanneer je je met gerichte ritmen afstemt op die wereld en hun wezens, waarbij je je ziel open zet, kun je hen wel leren waarnemen. Hierdoor ontstaat een veel breder begrip voor wat de wereld om ons heen vormt. Je gaat de natuur met veel meer liefde en respect beleven. En je wordt er blij van dat je in die vreugdevolle wereld binnen kunt komen. De elementwezens vinden onze aandacht ook heerlijk, en ze wachten op samenwerking met ons.

Deze workshop is na een inleiding buiten. 

Wordt gehouden op:Over de docent

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Nicolaas M. de Jong geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij leert je met praktische en kunstzinnige methoden hoe je jezelf innerlijk kunt ontdekken door je organen als zielewerkingen te herkennen, en je hogere zintuigen, gelegen op je chakra's, te ontwikkelen, zodat je innerlijk groeit en leert helderzien, helder horen/voelen en helder willen (intuïtie). Hier vanuit kun je jezelf en ook je omgeving helen en verder ontwikkelen. Hij werkt vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven. Hij maakt het creatieve innerlijke kind in je wakker.

Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en heeft een praktijk in hypnotherapie. Hierin  werkt zij onder andere met de muziek vanuit de horoscoop, zoals dat binnen Jaspis is ontwikkeld. Heling in de meest brede zin is haar focus, waarbij zij een heel skala aan methoden toepast, zoals EFT en EMDR. Zij staat ook op het Healing Field.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
+31-640228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling