Meditatie op de Dierenriem

Meditatie op de Dierenriem
Jaspis School
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De zon, maan en planeten dansen door de dierenriem, en dat bepaalt onze stemmingen en inspiraties. De volgorde van de dierenriem-sterrenbeelden tonen je de mogelijkheid voor de opeenvolgende stadia van ontwikkeling waar je doorheen gaat.

We gaan eerst de dierenriem-sterrenbeelden beleven in hun vormen, gebaren en klanken, om vervolgens innerlijk deze in een meditatie na te volgen.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Marion Groenendal en Nicolaas de Jong van de Jaspis School verbinden de esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans Boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en hypnotherapie. Zij werkt met de muziek vanuit de horoscoop. Nicolaas geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij werkt met kunstzinnige methoden om jezelf innerlijk te ontdekken, vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven.

 

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Nieuw-Lekkerland
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling