Dru Yoga


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Dru Yoga
Tineke van Dieren, Dru Yoga en Meditatie
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Dru Yoga: in de Dru Yoga ochtendworkshops werken we vanuit de elementen, met houdingen en bewegingsreeksen. Zoals de aardesequentie, de water-, vuur- en luchtsequentie. Werken aan het hartcentrum is in iedere les geïntegreerd. De intentie van de les is gericht op helen, een prachtige toekomst die helend is voor onze planeet, onze atmosfeer en elkaar.

De Dru Yoga werkt met verschillende bewegingsreeksen. In de workshops gebruiken we sequenties die de elementen (aarde, vuur, water en lucht) in onszelf weer in balans brengen. De Aarde sequentie helpt je om je de verbinding met de aarde weer te herstellen. Ze werkt vooral op het basischakra en stelt ons in staat om angst en persoonlijke weerstand om te zetten in hoop en vreugde.

De aarde sequentie geeft ons de kracht en inspiratie om onze dromen te verwezenlijken. De water sequentie helpt je om moeiteloos met het leven mee te stromen. Het heiligbeenchakra hoort bij dit element. De water sequentie brengt het tweede chakra in balans, zuivert je en helpt je bij je spirituele ontwikkeling. Ze brengt je in contact met je hoogste aspiraties. Daarnaast laten we door de bewegingen van deze sequentie oude emoties en patronen los. Dit geeft innerlijke rust en kalmte. De vuur sequentie geeft je kracht en vitaliteit. Hij brengt je in verbinding met je vuurcentrum, het zonnevlechtchakra, waarbij de dynamiek wordt getransformeerd in creativiteit en enthousiasme. Deze sequentie helpt je je zelfvertrouwen te ontwikkelen en brengt je bij je innerlijke kracht. De wind sequentie is zeer geschikt om de vele uitdagingen die we tegenkomen in het leven aan te gaan. Ze helpt je om het leven vanuit een ander perspectief te bekijken. Het element lucht hoort bij het hartchakra. Deze sequentie brengt ons opnieuw in contact met ons hart en van daaruit met onze omgeving.

Wordt gehouden op:Over de docent

Tineke van Dieren is Dru Yogadocente op Terschelling. Dru Yoga werkt met vloeiende bewegingen en unieke bewegingsreeksen, waardoor de beoefenaar kracht, balans en vitaliteit ervaart. Dru Yoga wordt ook wel de yoga van het Hart genoemd. Daarnaast begeleidt Tineke een meditatiegroep waarin we ons verbinden met ons Zelf en het Eenheidsveld. In deze helende energieën betrekken we ook de aarde, haar bewoners en de elementen. Sinds de start van het Yoga Festival Terschelling maakt Tineke deel uit van het docententeam.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Tineke van Dieren
Organisatie: 
Dru Yoga en Meditatie
Woonplaats: 
Midsland, Terschelling
Telefoonnummer: 
06 12621227
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Tineke van Dieren, Dru Yoga en Meditatie

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling