** De Clown - en het Wonder van Wat Is

** De Clown - en het Wonder van Wat Is
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. De overtuiging dat we iets moeten 'doen' om leuk of interessant te zijn, zit diep. Daar wat we dat loslaten en durven te zijn met dat wat er al is, voorbij alle ideaalplaatjes of 'geweldige ideeën', daar komt de clown te voorschijn. Want er is al zoveel, we zijn al zoveel... wat nodig is dat we ons dat realiseren, het 'waar nemen'.

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor. 

In deze workshop van twee dagdelen nodig ik je uit om helemaal te zakken in Zijn...hier en nu, met precies dat wat er is. Daar voegen we vervolgens wat clownstechnieken aan toe... Je zult magische momenten zien ontstaan. Deze workshop omvat dus twee dagdelen (2x2 uur) die niet los van elkaar te volgen zijn.

Over de docent

Kirsten Lüpke (1963) geeft sinds 20 jaar met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In de clown komen haar grote passies bij elkaar: bewustZijn en Spelen met alles wat zich aandient. In 2003 richtte ze de ClownSchool ClownSpirit op. Kirsten geeft een twee á driejarige opleiding en daarnaast diverse korte trainingen, waaronder ook spelen met schaduwkanten. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten daarnaast ook clownesk-theatrale voorstellingen met haar vaste productiegroep.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling