De clown als poort naar het hier en nu

De clown als poort naar het hier en nu
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In het alledaagse leven verliezen we ons heel vaak in van alles…we denken van alles, voelen van alles, doen van alles, maar we zijn er niet echt bij, we zijn niet aanwezig bij onze dgedachtenn, onze geveolens of bij wat we doen. De clownstechnieken nodigen uit tot stilstaan bij, tot voelen, tot ZIJN… Daar ligt in deze workshop de focus.

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor. Deze workshop ga je kennismaken met ClownSpirit en met basisprincipes van de clown.

Wordt gehouden op:Over de docent

Kirsten Lüpke's (1963) grote passie is de transformerende kracht van spel. Sinds 20 jaar geeft ze met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In 2003 richtte ze haar bedrijf ClownSpirit op. Kirsten geeft een tweejarige opleiding, een vrouwenjaartraining en diverse korte trainingen. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten ook clownesk-theatrale voorstellingen. Sinds begin 2015 heeft zij daarnaast Play to Be opgericht, voor mensen, die spelend wakker willen worden, maar zich niet tot de clown aangetrokken voelen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling