** De Clown en de Ontmoeting

** De Clown en de Ontmoeting
** De Clown en de Ontmoeting
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. In contact met andere mensen zijn we vaak geneigd om ons ‘beste zelf’ te laten zien… looking good… en onze onzekerheden achterwege te houden. De clown nodigt ons uit om helemaal te zijn met wat er echt is, heel authentiek. En wat we dan vaak ontdekken is hoe verrukkelijk het is om te ZIJN voorbij al het ‘moeten’…

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor. In deze workshop ga je kennismaken met ClownSpirit en met basisprincipes van de clown.

Over de docent

Kirsten Lüpke (1963) geeft sinds 20 jaar met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In de clown komen haar grote passies bij elkaar: bewustZijn en Spelen met alles wat zich aandient. In 2003 richtte ze de ClownSchool ClownSpirit op. Kirsten geeft een twee á driejarige opleiding en daarnaast diverse korte trainingen, waaronder ook spelen met schaduwkanten. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten daarnaast ook clownesk-theatrale voorstellingen met haar vaste productiegroep.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling