De clown en de ont-moeting

De clown en de ont-moeting
De clown en de ont-moeting
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In contact met andere mensen zijn we vaak geneigd om ons ‘beste zelf’ te laten zien…lokking good… en onze onzekerheden achterweg te houden. De clown nodigt ons uit om helemaal te zijn met war er echt is, heel authentiek. En wat we dan vaak ontdekken is hoe verrikkelijk het is om te ZIJN voorbij al het ‘moeten’…

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor. In deze workshop ga je kennismaken met ClownSpirit en met basisprincipes van de clown.

Wordt gehouden op:Over de docent

Kirsten Lüpke's (1963) grote passie is de transformerende kracht van spel. Sinds 20 jaar geeft ze met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In 2003 richtte ze haar bedrijf ClownSpirit op. Kirsten geeft een tweejarige opleiding en daarnaast diverse korte trainingen. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten ook clownesk-theatrale voorstellingen. Sinds begin 2015 heeft zij daarnaast Play to Be opgericht, voor mensen, die spelend wakker willen worden, maar zich niet tot de clown aangetrokken voelen. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling