Van schaduwkant naar krachtbron


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Van schaduwkant naar krachtbron
Kirsten Lüpke, Play to Be
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Play to Be: De 7 Kellerkinder (volgens Galli) ®- spelend van je schaduwkanten krachtbronnen maken. De slome, de roddelaar, het snolletje, de driftkop, de blaaskaak, de vrek en de loser... Zeven schaduwkanten, die staan voor zeven universele levensenergieën, over die we beschikken. 

Zeven typetjes, die – vrijgespeeld – toegang geven tot ware krachtbronnen.Deze training geeft je gegarandeerd in korte tijd veel inzichten over jezelf en laat je levensenergie weer veel meer stromen.Wat waren je eerste reacties toen je hun namen net voor het eerst las...?

En? Voelde je ongemak bij sommige namen? Weerstand? Of dacht je: nou, dat typetje heb ik niet?

Dan is kans groot dat in dat gebied werk aan de winkel is, wil je vrij kunnen beschikken over het potentieël van dat energiegebied …De slome, de roddelaar, het snolletje, de driftkop, de blaaskaak, de vrek en de loser met plezier kunnen spelen, betekent dat je vrij bent om met alle energieën te spelen. Ze in te zetten op een constructieve en creatieve manier.

In plaats van gevangen te zitten in identificatie met bepaalde schaduwkanten van jezelf, geidentificeerd met je overlevingsmechanismes en je tegen te laten houden door angst of schaamte.In het begin zal dat hier en daar lastig zijn en zul je jezelf tegenkomen. Maar als je je een keer toestemming hebt gegeven om deze schaduwkanten te spelen, maakt de weerstand vaak snel plaats voor plezier.

Kom spelen en ontdekken hoe het met jouw ‘kelder’ is gesteld… en maak je volle potentieël wakker.

Deze workshop omvat 2 dagdelen (2 x 2 uur), welke niet los van elkaar te volgen zijn. 

 

Wordt gehouden op:

  • Maandagochtend: [115] Van schaduwkant naar krachtbron (deel 1 van 2)
    Deel 1 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 116.
  • Maandagmiddag: [116] Van schaduwkant naar krachtbron (deel 2 van 2)
    Deel 2 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 115.


Over de docent

Kirsten Lüpke's (1963) grote passie is de transformerende kracht van spel. Sinds 20 jaar geeft ze met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In 2003 richtte ze haar bedrijf ClownSpirit op. Kirsten geeft een tweejarige opleiding en daarnaast diverse korte trainingen. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten ook clownesk-theatrale voorstellingen. Sinds begin 2015 heeft zij daarnaast Play to Be opgericht, voor mensen, die spelend wakker willen worden, maar zich niet tot de clown aangetrokken voelen.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, Play to Be

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling