Meditatie

Meditatie
Tineke van Dieren, Dru Yoga en Meditatie
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Meditatie; voordat we in de stilte zijn doen we ter voorbereiding enkele yogahoudingen en ademhalingstechnieken. Dit is om het fysieke, mentale en emotionele lichaam in balans te brengen, en in het moment te komen. In verbinding met onszelf, en het lichtveld wordt ons potentieel beschikbaar voor onszelf en ons/het leven.

Een onderdeel van de meditatie is het werken met de Witgouden Hartcirkel. We creëren een energieveld van witgouden licht, en ankeren deze frequentie. In deze energie zitten we een poos in stilte, en vervolgens 'sturen' we dit licht naar verschillende plaatsen!

Wordt gehouden op:Over de docent

Tineke van Dieren is Dru Yogadocente op Terschelling. Dru Yoga werkt met vloeiende bewegingen en unieke bewegingsreeksen, waardoor de beoefenaar kracht, balans en vitaliteit ervaart. Dru Yoga wordt ook wel de yoga van het Hart genoemd .Daarnaast begeleidt Tineke een meditatiegroep waarin we ons verbinden met ons Zelf en het Eenheidsveld. In deze helende energieen betrekken we ook de aarde, haar bewoners en de elementen. Sinds de start van het Yoga Festival Terschelling maakt Tineke deel uit van het docententeam.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Tineke van Dieren
Organisatie: 
Dru Yoga en Meditatie
Woonplaats: 
Midsland, Terschelling
Telefoonnummer: 
06 12621227
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Tineke van Dieren, Dru Yoga en Meditatie

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling