Kelten en Druïden - vergeten culturen

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Kelten en Druïden
Rob ter Steege
Lezing, Mystiek

Voordat de Romeinen onze streken veroverden was er al een hele cultuur gaande die zo goed als vergeten is. Omdat de Kelten het ongezond vonden om dingen op te schrijven, en ook omdat het de kerkvaders beter uitkwam deze cultuur te vergeten. In feite zijn die kerkvaders meer dan 1000 jaar bezig geweest om de restanten te vernietigen. Dat is treurig, want het zijn onze wortels en als je er op let zie je de sporen nog overal. 

Deze lezing probeert aan de hand van veel beeldmateriaal te schetsen wat er is geweest. Interessant is ook de vraag waarom de Kerk er zo op tegen was, en wat dat voor ons betekent. In die zin sluit het ook aan bij de wandeling naar de Druïdenvallei

Door wie

Rob ter Steege doceert kunstgeschiedenis, kunst en muziek. Al 30 jaar geeft hij als verteller, kunstenaar en musicus workshops die de spirituele intuïtie versterken. Daarbij maakt hij vaak gebruik van oude en gnostieke mystieke teksten die hij combineert met de beleving van muziek en stilte. Hij werkt al 15 jaar op Ecolonie en op het Eigentijds festival.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rob ter Steege
Woonplaats: 
Eindhoven
Telefoonnummer: 
06-38180332
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Rob ter Steege

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling