Zweethut

Zweethut
Zweethut
Jeroen Heindijk, Geronimo Training & Advies
Workshop, Mystiek

Deze oeroude ceremonie gaat over een mysterieuse reis naar binnen. Op verschillende momenten gedeurende deze ceremonie kennen we de kracht van elke windrichting. Midden in het oog van dit alles ´is´ of ´leeft´het onmoembare, het mysterie.In de donkterte van de hut gloeien de stenen en geven hun kracht zodat wij vinden wat wij zoeken.

Als cremonieel leider van deze hut ben ik telkens opnieuw dankbaar om te mogen zijn met de oudste en wijste van de aarde.. Het stenen volk, zij worden in het vuur herinnert aan hun geboorte. Roodgloeiend verschenen ze ooit aan de oppervlakte en stolde in hun huidige vorm. In het vuur herinneren zij zich hun geboorte zodat wij herboren kunnen worden.

Deze ceremonie duurt een middag en een deel van de avond!

Over de docent

Mijn naam is Jeroen Heindijk. wie ik ben is een mysterie welk ik nog dagelijks aan het ontdekken ben. Bomen, krijgskunst en de zweethut dat zijn mijn passies Bomen zijn net krijgers en staan stevig en verbonden in de wereld. In de zweethut verdiepen we onze verbinding Graag neem ik je mee in deze werelden waarin we ontdekken wie wij werkelijk zijn.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jeroen Heindijk
Organisatie: 
Geronimo Training & Advies
Woonplaats: 
Zeist
Telefoonnummer: 
0031 620307560
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jeroen Heindijk, Geronimo Training & Advies

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling