Gaia Verbinding

Gaia Verbinding
Gaia Verbinding
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Kom luisteren, voelen en verbinden in deze verhaal-reis met Moeder Aarde schatten die op ons pad zijn gekomen. Je kan je er energetisch mee verbinden en je bewust worden van de onderliggende eenheid in de natuur. Na de inleiding gaan we proberen die verbinding diep te voelen. Als afsluiting maak je een persoonlijk portaal naar jouw energetische verbinding.

We zijn allemaal verbonden en gedragen door Gaia, dat voelen wij diep en delen we in deze workshop. Gaia is de Moeder Aarde, dat wil zeggen alles om ons heen, alle natuurlijke materialen en organismen zoals zand, steen, lucht, water, planten en dieren hebben directe verbinding met elkaar in het ecosysteem van de planeet. Samen met dit alles zijn wij de Aarde en vormen we een onderdeel van een groter geheel. De Aarde energieën resoneren met frequenties waarop je speciaal kan afstemmen door natuurlijke materialen van verschillende plekken te gebruiken.

In deze workshop delen we schatten van Moeder Aarde in een reis rond onze planeet om de verbondenheid te openen. Wanneer de verbinding gevoeld wordt, wordt het ook werkelijkheid voor veel mensen. Daarom gaan we actief bezig met energetische oefeningen om de verbinding diep te laten voelen. Dan ben je veilig en stroomt het van binnen. Steun en vertrouwen is er altijd wanneer je met Gaia kan verbinden.

Omdat het in het begin lastig kan zijn om op buiten de workshop zelf het contact te leggen maak je als afsluiting van de workshop op een creatieve manier, van je eigen handen een persoonlijk portaal. Dat kan je meenemen als jouw brug naar dat gevoel van verbondenheid.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Eve (P.) Oevering (1973) is een energetische klank heler. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Moeder Aarde Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door ritme, klank, energie en liefde voor Moeder Aarde in verschillende frequenties te delen. Eve deelt haar inzichten in de creatie van symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Mark Bresser (1972) heeft zijn kunstenaarschap veelal vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige en inspirerende omgeving om de kunstzinnig expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. De kracht van Mark zit in het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie deelt hij bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en in zijn schilderijen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling