Activatie en upgrade van je krachtveld


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Activatie en upgrade van je krachtveld
Activatie en upgrade van je krachtveld
Wilka Zelders, Shadeshifter
Lezing, Mystiek

Ook dit jaar gaan we weer met elkaar een interactieve energetische activatie en upgrade ervaren tijdens deze ‘lezing’. Ieder jaar is het weer een verrassing met welke energie we samen komen en wat we met elkaar gaan uitwisselen. Welke krachten dienen zich aan? Waar kunnen we individueel en collectief hulp bij gebruiken? Waaraan dragen we bij door deel te nemen?

We gaan het meemaken, letterlijk mee maken, co-creëren, omdat ieder van ons die hier samen komt een belangrijk deel van het geheel bij zich draagt. Zoals ik al eerder schreef: We zijn in feite allemaal krachtplekken die met elkaar communiceren en elkaar beïnvloeden. Hoe meer we leren vertrouwen op de harmonische samenhang tussen al die frequenties in en om ons, hoe meer we ontdekken dat we precies de juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment zijn.

Om die synchroniciteit te gaan voelen en vertrouwen mogen we onze angsten en onze behoefte om te controleren steeds meer los laten en ons overgeven aan een innerlijk spoor dat ons leidt. Dat is nog niet zo gemakkelijk, maar afstemmen op grotere krachtvelden kan je hierbij inspireren, activeren en in je kracht brengen En ook Ecolonie zelf speelt hierin uiteraard haar eigen rol.

Welke andere grote energievelden zich zullen klaar maken voor deze interactieve presentatie en meditatie weet ik nu ook nog niet, maar zal kort van te voren duidelijk worden. Ons samenkomen (nu en in de toekomst) creëert vanzelf een krachtig veld van entrainment, waarin van alles kan gebeuren dat alle deelnemers en het hele veld naar een hoger plan zal tillen.

Doe jij mee? Ik ben er in ieder geval.

Wilka werkt altijd met geprojecteerde energiebeelden en klank. Er kan maar een beperkt aantal mensen in de ruimte, dus vol is vol.

Door wie

Wilka Zelders is een visionair kunstenares die voor het Eigentijds EcoZen Netwerk de energetische blauwdrukken (hologrammen) zichtbaar maakte van het Eigentijds Festival, Waddenlicht en ECOlonie. Daarnaast werkt zij al meer dan 25 jaar als energetisch mentor, healer en coach en is ze auteur van diverse boeken over Universele Levensenergie. Haar succesvolle Handboek Energetische Basiskennis is in het najaar van 2016 verschenen. Wilka’s kracht ligt in het verruimen van je bewustzijn, waarbij ze je ondersteunt om je dagelijkse werkelijkheid te transformeren, zodat je gaat leven vanuit je kracht en je bedoeling. Ze is een dromenwever, transformatiespecialist, regenboogkrijger en lichtwerker.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wilka Zelders
Organisatie: 
Shadeshifter
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
06-40300273
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wilka Zelders, Shadeshifter

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling