Chanting for Peace

Chanting for Peace
Chanting for Peace
Jan-Hendrik Veenkamp, De Notenboom
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Kracht en Vreugde putten uit Zingen! In deze bijeenkomsten kun je zingen, zingen en nog eens zingen (en luisteren mag ook). Liederen uit echt alle windstreken, volgens het concept zoals ik dat nu ruim vijf jaar wekelijks tijdens zangavonden van KoorAmor, in Amsterdam en Haarlem (en ook al jaren op Ecolonie) aanbied.

Iedereen is welkom, zowel de ervaren zanger als jij die denkt niet te kunnen zingen. Zingen dus zoals het m.i van oorsprong bedoeld: niemand is uitgesloten. Telkens weer zie ik hoe dit zingen verbindt en energie geeft. Veel mantra’s wekken de verstilling in ons en de Afrikaanse liederen wekken onze dans. Ik begeleid op piano en trommel.

 

Over de docent

Jan-Hendrik Veenkamp (1954) geeft individuele stemsessies; wekelijkse lessen en dagworkshops stembevrijding. Dit vindt plaats in de prachtige monumentale Regentessenkamer, zijn praktijkruimte in centrum de Egelantier te Haarlem. Voor gevorderden is hier de jaartraining bewustzijnsontwikkeling en stembevrijding. Ook begeleidt hij wekelijks meezingavonden 'KoorAmor' genaamd. Dinsdagavond te Amsterdam in centrum de Roos en op woensdagavond in Haarlem. Jan-Hendrik organiseert zangretraites in binnen- en buitenland. En komt in de zomer naar Ecolonie met twee zang/stembevrijdingwekenop het prachtige Forge Neuve.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jan-Hendrik Veenkamp
Organisatie: 
De Notenboom
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
+31630796057

Alle activiteiten van Jan-Hendrik Veenkamp, De Notenboom

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling