Creativiteit en identiteit

Creativiteit en identiteit
Vereniging Biodanza Nederland
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Het is een kunst om expressie te geven aan wie je bent. Biodanza wordt ook wel de poëzie van de ontmoeting genoemd. We creëren onze wereld en identiteit continu: in elk moment en in elke ontmoeting. Met ons hele lichaam geven we vorm en maken beweging. Creativiteit heeft te maken met hoe je leeft, uiting geeft en je leven schept.

Biodanza is een vrolijke en bekrachtigende vorm van persoonlijke groei door dans. Het stimuleert om je heel, liefdevol en gezond te voelen. Door Biodanza ontwikkel je natuurlijke en menselijke kwaliteiten zoals, vitaliteit, affectie, plezier, gezondheid, verbondenheid, creativiteit en eigenwaarde.

Biodanza beoefen je in een vaste wekelijkse groep waarin wordt gewerkt met mooie muziek, beweging en contact. Soms wordt de stem gebruikt bij de oefeningen. Biodanza is ervaringsgericht, in een vivencia (Biodanza workshop) ontstaan momenten waarop je helemaal in het hier en nu komt en je intens evendig voelt. De aanpak is vreugdevol, bekrachtigt wie je bent en bevordert een organische ontwikkeling van jouw volledige potentieel.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Op het Eigentijds Festival kun je een aantal Biodanza facilitators ontmoeten tijdens de workshops die allemaal een eigen thema en beleving hebben. Elke vivencia (een Biodanza workshop) is uniek en brengt je in contact met levensaspecten van jezelf in relatie met anderen en de wereld.  Om Biodanza is zijn volle rijkdom te ervaren is het aan te raden meerdere workshops te volgen. Gediplomeerde Biodanza facilitators zijn verenigd in de beroepsvereniging VBN. Een Biodanza docent is meer facilitator dan docent en heeft een intensieve vier jaar durend opleidingstraject doorlopen. Op www.biodanza.nl kun je met facilators van wekelijkse groepen in Nederland kennismaken. 

 

Meer informatie

Organisatie: 
Vereniging Biodanza Nederland

Alle activiteiten van Vereniging Biodanza Nederland

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling