Pijit (Indonesische massage)


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Pijit (Indonesische massage)
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling

Pijit (spreek uit: piedjit) maakt onlosmakelijk deel uit van Indonesische / Indische cultuur, als techniek die bijdraagt aan een goede gezondheid. Er bestaan vele varianten binnen de pijit, de stevige massage wordt op maat toegepast. Tijdens het Eigentijds Festival kun je kiezen voor een korte of een langer durende massage.  

Van een korte pijit massage op de schouders, zittend of liggend, geniet je tussen de festival activiteiten door.  Dit massage kwartier hernieuwt kracht en vitaliteit.  Daarnaast bieden we een intensere massage aan van drie kwartier.  Bij deze vorm van pijit lig je op een mat op de grond. Onze Ibu Pijit masseuse geeft een stevige massage waarbij spanningen die diep in het lichaam liggen opgeslagen, mogen worden losgelaten. Onze massageolie wordt eigenhandig  gemaakt, en zal de heilzame werking van deze authentieke massage aangenaam ondersteunen.  

Op deze individuele massageconsulten kan tijdens het festival worden ingeschreven

Over de behandelaar

Rich Eduard - Grondlegger en voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in workshops, healingsessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten, in binnen- en buitenland. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam,  Innerlijke Kracht.  

Josephine van Elten - Zeer ervaren energiewerker en ibu pijit. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en in het vormgeven van ceremoniën. Gediplomeerd als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch counselor is Josephine veelzijdig en creatief. Bovendien is zij geroemd om haar kunde op het gebied van de Indische keuken. Josephine verstaat de kunst je op weg te helpen door zowel aanwezig te zijn als te laten gaan. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard
Organisatie: 
Aliran Indonesia
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling