Pijit (Indonesische massage)

Pijit (Indonesische massage)
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling

Pijit (spreek uit: piedjit) maakt onlosmakelijk deel uit van Indonesische / Indische cultuur, als techniek die bijdraagt aan een goede gezondheid. Er bestaan vele varianten binnen de pijit, de stevige massage wordt op maat toegepast. Tijdens het Eigentijds Festival kun je kiezen voor een korte of een langer durende massage.  

Van een korte pijit massage op de schouders, zittend of liggend, geniet je tussen de festival activiteiten door.  Dit massage kwartier hernieuwt kracht en vitaliteit.  Daarnaast bieden we een intensere massage aan van drie kwartier.  Bij deze vorm van pijit lig je op een mat op de grond. Onze Ibu Pijit masseuse geeft een stevige massage waarbij spanningen die diep in het lichaam liggen opgeslagen, mogen worden losgelaten. Onze massageolie wordt eigenhandig  gemaakt, en zal de heilzame werking van deze authentieke massage aangenaam ondersteunen.  

Op deze individuele massageconsulten kan tijdens het festival worden ingeschreven

Over de behandelaar

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij het energiewerk van zijn Indonesische voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in healingsessies, workshops, lezingen en coachingtrajecten, in binnen- en buitenland. Stichting Aliran Tenaga Dalam ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden. Ze maakt daarbij gebruik van de waardevolle helende eigenschappen van Javaans energiewerk en natuurmystiek van Indonesisch animisme. Altijd met respect voor de tradities, toegankelijk gemaakt voor het Hier en Nu.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ries de Tenaga
Organisatie: 
Aliran Indonesia
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling