Start de dag met dans

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Start de dag met dans
Start de dag met dans
Anneke Wittermans, Diadans
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

Begin de dag met dans Diadans is niet perse uit je bol gaan, niet uitleven maar juist je inleven, verbinden, verdiepen. Dansen om te verfijnen of verstillen. Pak aan,  bundel je kracht, sta met beide benen op de grond. Kom in actie, dans en laad je energie op. De dans ordent en geeft je leefruimte.

Verander je motoriek en bevrijd je van je gewoonten 
Diadans fungeert als spiegel. Ineens zie je zelf hoe je vast zit in je gewoonte, hoe jouw motoriek jou ondermijnt. Als je de bewegingen vult en helder maakt, slijp je jouw gereedschap voor elke dag. Dan sta je present,  recht op, vol vertrouwen in eigen lichaam. Gun je zelf die rijkdom en dans om je beweegredenen te vernieuwen

Iedere morgen van 7.00 - 8.00 uur.
Inschrijven hiervoor is niet nodig. 

Over de docent

Ik coach mensen in houding, eigenwaarde en veranderingsprocessen. Als katalysator in het proces, zet ik de persoonlijke ontwikkeling duurzaam in beweging. Ik open nieuwe gezichtspunten, geef taal en klank aan anders onbespreekbare processen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Stichting Beweegreden en Diadans
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling