Dagelijks s'ochtends: Vitaliseer met dans

Dagelijks s'ochtends: Vitaliseer met dans
Dagelijks s'ochtends: Vitaliseer met dans
Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

Vitaliserende werking van Dans op de vroege ochtend  Kan jij jezelf aanspreken om jouw unieke talent te ontwikkelen en jouw specifieke kracht uit te bouwen? Ontdek Diadans en neem waar dat een kleine verandering in motoriek ook jou vleugels geeft om tot bloei te komen.

Actief plaatsen van de voeten zodat de kracht, die ik gebruik bij het neerzetten, weer terugkaatst en ik deze weer kan benutten. Voeten vertellen over verbinden. Met luisterende voeten, ontvangende voeten ontvang ik wederkerig contact.  

Anneke is veeleisend uit liefde, daarom dans ik bij haar. Sv K   

Elke dag 06.00-07.30 uur. Zondag 07.30-8.30 uur.
Inschrijven hiervoor is niet nodig. 

Over de docent

Anneke Wittermans Dans maakt het kind in mij wakker, het maakt mij blij en geeft mij de vrijheid van bewegen. Dansen is het bespelen van het instrument wat ik levenslang met me meedraag. Het lichaam is mijn trouwste maat, daar wonen mijn beperkingen en mijn vermogens. Van de dans leer ik  trouw aan mezelf te zijn en betrouwbaar naar het geheel. Zo ontmoet ik in de dans dansmaatjes, om samen te genieten van bewegingen die verbinden. De dans daagt me elke keer uit om me te verfijnen en specifieker te worden zodat ik al dansend energie opwek.  

Vanaf 2010 heeft Suzan les bij Anneke Wittermans. Zij volgde de Jaartraining in 2010-2013 (1 dag per week) en sinds 2013 volgt zij tenminste maandelijks Diadans training voor ervaren dansers.  Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan door in optredens van Diadans mee te dansen en gedichten te zingen. Suzan heeft een inlevend vermogen waarmee zij zich in de dans begeeft. Zij beweegt helder en kan zowel goed synchroniseren als zelfstandig de dansen ontwikkelen. Haar vermogen om de gedichten zingend te vertolken toont haar verfijning van klank en begrip. Zij maakt de betekenis van de poëzie hoorbaar. Bij verschillende optredens en lezingen zijn haar vertolkingen van de liederen op gedichten hét moment, waarbij mensen de inhoud kunnen ervaren. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans Stichting Beweegreden
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling