Oerakel Prive Sessie


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Oerakel Prive Sessie
Oerakel Prive Sessie
Oerakel, Eve Oevering
Individuele behandeling

Wanneer we geen workshops geven kan je bij ons langskomen voor een half uur privé-sessie met Eve. Na een kort gesprek over jouw vraag, kunnen we samen kiezen voor een persoonlijke Flower of Life ervaring, een drum of Hangklankbad, energetische oefeningen, een coaching gesprek of een combinatie van deze. Er komt wat nodig is.

Gedurende de festivalweek (vanaf zondag) kan je inschrijven bij onze tent op het healingveld.

Door wie

Eve (P.) Oevering (1973) is ecoloog, docent en professioneel lifecoach. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door individuele aandacht te ondersteunen met ritme, klank, energie en liefde voor de Aarde in verschillende frequenties. Ze ondersteunt je in het pad van jou unieke zelf. Eve speelt met haar inzichten in schilderingen, symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Oerakel, Eve Oevering

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling