Shamanistische en energetische sessies

Shamanistische en energetische sessies
Shamanistische en energetische sessies
Eve Oevering, Oerakel
Individuele behandeling

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. Eve geeft persoonlijke shamanistische en energetische sessies met drum, klank en gesprek in de tent. Voor ontspanning en doorstroming, en om te (ver)werken met wat zich aanbiedt. Met haar drum, Aarde Magie en stem helpt Eve je op weg naar je diepere zelf.

Steeds een stapje dichter naar jouw unieke puurheid. Samen stemmen we af wat gewenst en wat nodig is, waarna ik intuïtief met jou aan de slag ga. Hierbij gebruik ik mijn Aarde Magie van stem, drum en krachtvoorwerpen. We spreken na wat je ervaren hebt en hoe je zelf de volgende stap kan nemen.

Op momenten dat ze zelf geen workshops geeft, zijn er tijdslots voor individuele sessies waarvoor je je kan inschrijven bij de tent.

Door wie

Eve (P.) Oevering (1973) is ecoloog, docent en professioneel lifecoach. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door individuele aandacht te ondersteunen met ritme, klank, energie en liefde voor de Aarde in verschillende frequenties. Ze ondersteunt je in het pad van jou unieke zelf. Eve speelt met haar inzichten in schilderingen, symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling