Tantrisch genieten

Tantrisch genieten
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Tantrisch genieten. Bij deze bijzondere workshop gaan we heerlijk genieten van tantrische dans, meditatie en massages. In deze workshop zal het accent op het ervaren en genieten liggen. In die ervaring zoeken we zoals altijd een balans in verlangen, en een houding van liefdevolle aandacht die we met elkaar kunnen delen.

Een belangrijk deel van deze workshop bestaat uit de kashmirische tandava en tantramassage. De tandava is een meditatieve dans waarin je diep in jezelf kunt keren. Vervolgens breng je dat gevoel in contact in de unieke kashmirische massage waarin je - nog steeds binnen je eigen grenzen - leert om contactgericht, vanuit liefdevolle aandacht de massage te geven. In een soort trage meditatieve dans beweeg je met je handen over het lichaam van de ander, zonder doel, zonder aan het werk te gaan. Daarbij beweegt degene die ontvangt mee vanuit zijn of haar rol in de dans. Dan wordt de massage een diepgaande ontmoeting van twee mensen, ieder vanuit de eigen rol.

Hierin kun je ervaren wat de betekenis van tantrische intimiteit in jouw leven zou kunnen zijn. Tijdens de workshop onderzoeken we wat voor jou goed is in aanraken en ontmoeten. Op deze wijze willen wij met jullie een veilige sfeer creëren, waarin niets moet en veel mogelijk is. Zoals altijd in onze workshops, zijn er geen seksuele handelingen. 

De workshop is open voor stellen, singles en mensen die een relatie hebben en alleen willen komen.   

Wordt gehouden op:Over de docenten

Jan den Boer (1960) studeerde bouwkunde en filosofie en deed een driejarige opleiding in Postural Integration therapie. Hij volgde vele trainingen in Tantra en Boeddhisme. Jan werkt als een Tantra trainer en therapeut, als projectmanager en als schrijver. Hij geeft Tantra trainingen sinds 1994. Sinds 2004 organiseert hij elk jaar een eendaags Tantra Festival. Jan schreef verschillende boeken en vele artikelen over Tantra. Hij deelt zijn rijke ervaring in een Tantra training met een doordacht programma, gebaseerd op een verscheidenheid van tantrische tradities, het Boeddhisme en de wetenschap. 

Caroline van Wijngaarden (1963) deed MBO en HBO Maatschappelijk Werk en Post Graduate Rationeel Emotieve Therapie (RET). Ze volgde een aantal opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en tantra. Voor Caroline is Tantra een manier van leven, in haar liefdesrelatie met Jan en het dagelijks leven. "Tantra is voor mij een onderzoek naar het verlangen. Door te mediteren op het verlangen kun je hier steeds vrijer in bewegen, en leren leven vanuit liefdevolle vriendelijkheid."

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarde
Organisatie: 
Tantratraining
Woonplaats: 
Vleuten
Telefoonnummer: 
0031-620455946
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling