Hartekracht II

Hartekracht II
Hetty Meijer, Celestial Care
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Stilstaan, een moment van rust, inkeer en stroming ervaren vanuit je hart is een prachtig thema. De basis van deze workshop is een diepgaande bewegingsmeditatie die ons telkens terugvoert naar het midden. Daarmee versterk jij jouw alignement en ervaar je jouw hartsverlangen. Deze meditatie brengt een pulserend evenwicht tussen rust en beweging in ons hartcentrum.

Daarmee word je je bewust hoe jij nu, op dit moment, er voor staat. Er ontstaat een dieper bewustzijn, evenwicht en heling. Het laat je de enorme potentie aan energie vanuit het hart(chakra) voelen. Het hart(chakra) wordt gevoed en een stroming wordt op gang gebracht. Ook krijg je inzicht hoe dankbaarheid je kan helpen meer rust te vinden en zelfs gelukkiger te zijn.

Hartekracht II nodigt naast de inkeer, je ook uit om te ervaren hoe jij energetisch in verbinding staat tot de ander. Waar beweegt zich de energie van jou naar de ander en weer terug? Het observeren van verschillende ‘lagen’ brengt begrip in je eigen houding.

De workshop bestaat uit diverse krachtige energie- en ademhalingsoefeningen, bewegingsmeditaties en mantra’s. Hartekracht II is de verdieping op de workshop welke in 2016 zo goed op het Eigentijds Festival ontvangen is.  Stel je open en laat je leiden en maak je op voor een bijzondere ervaring. Het programma van Hartekracht II is los te volgen van het Hartekracht programma van 2016. 

Heb je een yogamat en/of (yoga)kussen? Breng dat of slaapzak mee om een deel van de workshop op te zitten/liggen.

Over de docent

Mijn naam is Hetty Meijer. Ik heb een praktijk voor massagetherapie, lichaams- en ademwerk en meditatie/mindfulness. Ik begeleid en behandel mensen vanuit het motto ‘In de aanraking reik ik aan’ om jou te brengen van ‘Klacht naar Kracht’. Aanraken en aanreiken, letterlijk en figuurlijk. Tussen je lichaam en lijfelijke sensaties aan de ene kant en je psyche, je emoties en je gevoel aan de andere kant, bestaat namelijk een samenhang. Aan die samenhang wordt bij Celestial Care ten volle recht gedaan. Met mijn achtergrond als ervaren en kundige energetische- en massagetherapeut, maak ik gebruik van 5 natuurgeneeskundige principes: 1. Alles is energie, 2. Prikkeloverdracht, 3. Drainage, 4. Voeding en 5. Psyche.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hetty Meijer
Organisatie: 
Celestial Care
Woonplaats: 
Deurne
Telefoonnummer: 
+31 0655355769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Hetty Meijer, Celestial Care

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling