Kruidenwandeling in de omgeving

Kruidenwandeling in de omgeving
Kruidenwandeling in de omgeving
Saskia Nieboer, De Groene Zon
Workshop, Duurzaamheid

Genieten van alles wat er om je heen groeit?  Op Ecolonie zijn vele kruiden te vinden. Met enthousiasme neem ik je mee op een kruidenwandeling; dat is toch de mooiste manier om de kruiden te leren kennen; gewoon op hun eigen plekje in de natuur. 

Leer de kruiden spelenderwijs kennen onderweg! graag deel ik mijn ervaring met je; informatie over de werking maar ook de geschiedenis, leuke anecdotes, recepten en bijzonderheden passeren de revue. en we eindingen met een lekker kopje versgezette kruidenthee.

Wordt gehouden op:Over de docent

Kruiden zijn geweldige levende wezens. Het is mooi om ze te leren kennen en toepassen. Al 33 jaar geef ik les over de geneeskracht van kruiden en hoe ze je kunnen helpen om gezond te blijven.  En altijd weer ben ik onder de indruk van hun trouwe hulp. Ooit begon ik als verpleegkundige en was verbaasd hoe weinig actief onze patiënten bij hun genezing betrokken waren. Kruiden betekenden voor mij een openbaring; ze groeien overal om ons heen, je kunt ze zelf leren kennen en toepassen en ze werken vaak geweldig goed! Ik vind het leuk om mijn ervaring met jou te delen!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Saskia Nieboer
Organisatie: 
Kruidenstudiecentrum De Groene Zon
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
050-5491848
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Saskia Nieboer, De Groene Zon

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling