Kruidenwandeling door de Prachtige Omgeving

Kruidenwandeling door de Prachtige Omgeving
Kruidenwandeling in de omgeving
Saskia Nieboer, De Groene Zon
Workshop, Duurzaamheid

Hoe kun je geneeskrachtige kruiden beter leren kennen dan in de natuur? Ga mee met de kruidenwandeling en ontdek de veelheid aan kruiden die rondom Ecolonie groeit. Al wandelend hoor je mooie verhalen, oude saga's, informatie over de werking en allerlei bijzonderheden over elk kruidje dat op ons pad komt.

Kruiden worden al sinds de oudheid toegepast en ze hebben nog niets van hun werking ingeboet. En ieder kruid heeft zo haar of zijn geheimen die je helpen om beter te begrijpen wat dat kruid voor jouw gezondheid kan betekenen. Juist de onkruiden spelen wat mij betreft een hele belangrijke rol doordat ze eigenwijs zelf de meest geschikte plek zoeken om te groeien en bovendien niet voor niets haast onuitroeibaar lijken; ze komen ons helpen!

Wordt gehouden op:Over de docent

Toen ik als kind voor het eerst kennismaakte met kruiden had ik niet kunnen vermoeden dat zij mijn levenswerk zouden worden. Inmiddels ben ik al 40 jaar intensief met planten en bomen bezig. En nog steeds sta ik elke dag opnieuw versteld van hun immense geneeskracht en diepgaande vermogens op lichamelijk en psychisch gebied en geef ik die kennis met heel veel plezier en enthousiasme door. Maar het allermooiste is toch dat ze gewoon om ons heen groeien en al staan te wachten om te helpen!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Saskia Nieboer
Organisatie: 
Kruidenstudiecentrum De Groene Zon
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
050-5491848
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Saskia Nieboer, De Groene Zon

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling